Η διοίκηση οφείλει να πάρει θέση για Πρίφτη και παίκτη

Share This:

Μετά την φιλολογία που αναπτύχθηκε περί απομάκρυνσης του Δημήτρη Πρίφτη, που εν τέλει δεν φαίνεται ότι θα γίνει πράξη, τουλάχιστον ως το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, οι κίτρινοι θα πρέπει να αναζητήσουν άμεσα στην αγορά παίκτη για να ενισχύσουν την περιφέρειά τους. 

Αν συνεχίσουν με τρεις ξένους, θεωρώντας “χαμένη” τη χρονιά, σενάριο που υφίσταται σε επίπεδο διοίκησης, τότε οι ελπίδες για κάτι καλό στα πλέι οφ και ανατροπή του μέτριου αγωνιστικού προσώπου εξανεμίζονται.

Είναι θέμα διοίκησης να ξεκαθαρίσει άμεσα τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Πρίφτη, κυρίως στο εσωτερικό της ομάδας, γιατί οι παίκτες και ακούν και διαβάζουν και επηρεάζονται και αυτό διαταράσσει έστω και υποσυνείδητα την λειτουργία της ομάδας. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Είτε τον θέλουν και τον κρατούν στην όμαδα όσο κρίνουν, είτε δεν τον θέλουν και τον απομακρύνουν. Με ξεκάθαρο τρόπο.

Είναι, επίσης, θέμα διοίκησης να πάρει την απόφαση για το αν θα αποκτηθεί παίκτης ή όχι αντί του Μάικλ Τζένκινς. Αν δεν αποκτηθεί, θα πρέπει να την εξηγήσει και να την αναλύσει στον κόσμο αυτή την απόφαση, για να μην δημιουργούνται ούτε λανθασμένες εντυπώσεις, ούτε ανεδαφικές προσδοκίες.

Tags

Σχετικά: Γιώργος Συρίδης

Γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1978 στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε από τα "Σπορ του Βορρά" τον Δεκέμβριο του '95, πέρασε στην "Αθλητική Μακεδονίας Θράκης" το καλοκαίρι του '97. Κλήθηκε να συνδράμει στην επανέκδοση των εφημερίδων "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη" από το 1998 έως το 2012. Διατηρεί συνεργασίες με τις εφημερίδες "Η Καθημερινή" και "Φως των Σπορ" και συμμετείχε στο περιοδικό "Sport+" της "Καθημερινής" (σε συνεργασία με την γαλλική "L' Equipe").

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us