ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καββαδάς ή Μπένσον; Ίσως και σήμερα η απάντηση για τον σέντερ στον Άρη

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιος παίκτης θα καλύψει την θέση του βασικού σέντερ στον Άρη την επόμενη χρονιά. Οι υποψήφιοι είναι δύο. Ο Κιθ Μπένσον και ο Βασίλης Καββαδάς. 

Ο Μπένσον έχει εδώ και μέρες αποδεχθεί την πρόταση των κίτρινων, είναι στην Αμερική και περιμένει επί της ουσίας το ΟΚ του Άρη για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Καββαδάς μετά τις τελευταίες δηλώσεις του, για το ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, ουσιαστικά έκανε άνοιγμα για την παραμονή του, αρκεί να διασφαλίσει τα χρήματα που έχει να παίρνει απο τον Άρη, οφειλόμενα και της επόμενης χρονιάς.

Προτεραιότητα την δεδομένη στιγμή ανάμεσα στους δύο παίκτες έχει ο Καββαδάς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και γίνεται προσπάθεια ούτως ώστε να βρεθεί άμεσα η “χρυσή τομή” και ο παίκτης να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, προφανώς αποσύροντας και την προσφυγή του στη FIBA.

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να υπάρξουν ακόμα και στη διάρκεια της σημερινής μέρας, γιατί ο χρόνος περνάει και φυσικά ο Μπένσον δεν θα περιμένει εσαεί τον Άρη.

To Top