ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Κρίθηκε στην ένταση και την ενέργεια”

Ο Γιάννης Καστρίτης επεσήμανε πως αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η ένταση και η ενέργεια των παικτών του σε συνδυασμό με την κούραση των παικτών του Άρη.

Ο τεχνικός της Κύμης τόνισε: “Ότι και να γίνει ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και γι’ αυτό η νίκη μας είναι πολύ σημαντική. Κρίθηκε στην ένταση και την ενέργεια που βγάλαμε. Εκμεταλλευτήκαμε την κούραση του Άρη από τα συνεχόμενα παιχνίδια κι αν προσθέσουμε και το πάθος των παικτών που έβγαλαν σήμερα νομίζω ότι αυτά δικαιολογούν το σημερινό αποτέλεσμα”.

Ρωτήθηκε να σχολιάσει το ότι πριν από δύο βδομάδες η Κύμη δεν είχε νίκη και σήμερα έχει τρεις συνεχόμενες και απάντησε: “Δεν αλλάζει κάτι. Πριν δυο βδομάδες είχαμε μηδέν νίκες, σήμερα έχουμε τρεις. Εγώ μπορώ να διαβεβαιώσω τον καθένα ότι τα παιδιά και στο 0-6 δεν σταμάτησαν να δουλεύουν και γι’ αυτό είμαστε σήμερα περήφανοι”.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε μετά τον αγώνα πως “στοχεύσαμε να αντεπιτεθούμε στο τρίτο δεκάλεπτο, γιατί ξέρουμε ότι είναι το χειρότερο δεκάλεπτο του Άρη, που ήταν και κουρασμένος και έτσι βάλαμε τις βάσεις για τη νίκη. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια και κυρίως στη διοίκηση, γιατί σε ότι κι αν ζητάμε, είναι πάντα δίπλα μας”.

To Top