ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Κιθ Μπένσον πάτησε Θεσσαλονίκη: “Αισθάνομαι έτοιμος να παίξω την Τετάρτη!” (video)

Ο Κιθ Μπένσον έφτασε στη Θεσσαλονίκη από το Ντιτρόιτ και χωρίς να χάσει πολύ χρόνο θα μεταβεί άμεσα στο Αλεξάνδρειο. Δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί την Τετάρτη στον προημιτελικό Κυπέλλου.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε αρχικά: “Αισθάνομαι ωραία που βρίσκομαι εδώ. Πήρα ήδη μια πρώτη γεύση από την ομάδα, είδα στο YouTube ότι έχει μια μεγάλη βάση οπαδών ο Άρης”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την δική του ετοιμότητα είπε: “Ξέρω για τον συγκεκριμένο αγώνα, ξέρω ότι πρόκειται για μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι. Νιώθω καλά, έκανα προπονήσεις στην Αμερική, αισθάνομαι έτοιμος να παίξω”.

Ο Οκάρο Γουάιτ είπε τα καλύτερα στον Μπένσον για τον Άρη: “Μου είπε ότι είχε μια εξαιρετική εμπειρία εδώ και με την ομάδα και με την πόλη, αυτά προλάβαμε να πούμε”.

Ρωτήθηκε αν επιζητά την επιστροφή του στο ΝΒΑ όπως έκανε ο Οκάρο Γουάιτ μέσω του Άρη και απάντησε: “Είναι στόχος μου να αγωνιστώ στο ΝΒΑ, αλλά μέχρι τότε θέλω να ειμαι πετυχημένος και εγώ και η ομάδα μου, ο Άρης…”.

Για το αν γνωρίζει τον Παναγιώτη Γιαννάκη είπε πως “ανυπομονώ να τον γνωρίσω. Μου έχει μιλήσει ο ατζέντης μου για τον προπονητή και θέλω πολύ να συνεργαστούμε”.

Καταλήγοντας υπογράμμισε πως η παρουσία του στον Άρη και το ελληνικό πρωτάθλημα “είναι σημαντικό σκαλί για μένα, γιατί το πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα”.

To Top