ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ποινική δίωξη στο ζεύγος Λάσκαρη!

Κακουργηματική ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας Αθηνών, Γιώργος Νούλης κατά του Νίκου Λάσκαρη και της Τζόρτζιας Ευσεβίου για την γνωστή υπόθεση με την διαμάχη που υπάρχει με τον Λετονό επιχειρηματία, Μίχαλς Σούμποτινς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή “Δίκη” στον ΣΚΑΪ “ο Εισαγγελέας Αθηνών, Γιώργος Νούλης άσκησε κακουργηματική ποινική δίωξη κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νίκου Λάσκαρη και της συζύγου του, Τζόρτζιας Ευσεβίου. Η δίωξη αφορά υπόθεση διαδικτυακής πώλησης χρυσού, με την οποία έχουν ασχοληθεί οι ελβετικές Αρχές. Η ελληνική δικαιοσύνη διώκει τον κ. Λάσκαρη και τη σύζυγό του για δύο κακουργήματα, την υπεξαίρεση και τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα χρήματος). Η υπόθεση ήδη ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή”.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι πλέον θα γίνουν ανακρίσεις και από τις δύο πλευρές και κάποια στιγμή θα εκδοθεί βούλευμα του ανακριτή αναφορικά με την υπόθεση. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει η ποινική δίωξη και… ενοχή. Αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες. Ήταν κάτι που προφανώς και περίμεναν στη πλευρά Λάσκαρη από τη στιγμή που ο Λετονός επιχειρηματίας είχε καταθέσει μήνυση.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προκύπτει είναι ότι το πρόβλημα για την οικογένεια Λάσκαρη παραμένει πολύ σοβαρό και αυτό έχει άμεσες συνέπειες στην λειτουργία του μπασκετικού Άρη και θα πρέπει κάποια στιγμή (στο άμεσο μέλλον) να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ούτε τη Δευτέρα έγιναν πληρωμές και η αβεβαιότητα ολοένα και μεγαλώνει… Ευχής έργον είναι να μπορέσει αυτή η υπόθεση με τον Λετονό να κλείσει το συντομότερο δυνατό και να μπορέσει και το ζέυγος Λάσκαρη και ο Άρης να επανέλθουν στην κανονικότητα της προηγούμενης σεζόν.

To Top