Πρίφτης: «Θα κάνουμε έντονη προσπάθεια, γιατί έχουμε μεγάλη επιθυμία»

Share This:

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε και στον σημερινό αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, αλλά και στον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ το Σάββατο.

Τόνισε αρχικά: “Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια και στη Νίμπουρκ γιατί είχε μεγάλη περιπέτεια μέχρι να φτάσει στην Θεσσαλονίκη. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στο τρανζίσιον και την εκτέλεση, είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, έτσι όπως ανοίγουν το παιχνίδι. Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι, κρίθηκε σε κάποιες φάσεις στο τέλος. Προχωράμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την ΑΕΚ, που όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα σοβαρό παιχνίδι”.

Αναλύοντας τον αγώνα με του Σαββάτου κι αν θα παίξει ρόλο ό,τι έγινε στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο είπε: “Όλα λειτουργούν αμφίπλευρα. Μπορεί να διεγείρει τον εγωισμό των παικτών, μπορεί όμως και να ανεβάσει την ψυχολογία του αντιπάλου μας. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, είναι ένα βήμα πριν από έναν τελικό, το κίνητρο είναι μεγάλο. Πρέπει να έχουμε πολύ έντονη επιθυμία και το μάξιμουμ συγκέντρωσης και ταυτόχρονα να μην αγχωθούμε. Θα κάνουμε έντονη προσπάθεια γιατί έχουμε μεγάλη επιθυμία”.

Tags

768x90-2


stxmn_aris_300x250_gif

POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us