ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Οφείλουμε να τα δώσουμε όλα στο παρκέ”

Ο Δημήτρης Πρίφτης με γραπτή δήλωσή του αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα του Άρη με τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει οι παίκτες του να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και να έχουν καλές συνεργασίες στην επίθεση.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, απέναντι σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Ο Κολοσσός είναι ιδιαίτερα δυνατός φέτος, ειδικά στη Ρόδο, όπου κέρδισε ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ηττήθηκε στα σημεία από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Έχει ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με καλή χημεία και λύσεις σε όλες τις θέσεις”.

Συνεχίζοντας, ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε: “Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα, ιδιαίτερα στην καλή κυκλοφορία της μπάλας του αντιπάλου και στο μακρινό σουτ του. Επιθετικά, να έχουμε υπομονή, καλές συνεργασίες και αποτελεσματικότητα στο δικό μας σουτ. Είναι ένα κρίσιμο ματς για την υπόθεση τετράδα και οφείλουμε να τα δώσουμε όλα στο παρκέ, ώστε να καλύψουμε και τις απουσίες μας”.

To Top