Σε δυσμένεια και ο Τζένκινς, ανοικτή και η δική του παραμονή!

Ντέβιν Μαρμπλ και Έρικ Μπάκνερ βρίσκονται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, αλλά το ίδιο ισχύει σύμφωνα με πληροφορίες και για τον Μάικλ Τζένκινς!

Αναρωτιέται κανείς αν είναι δυνατόν μια ομάδα που πέρσι δεν έκανε ούτε μία αλλαγή, να κάνει τρεις μαζεμένες μόλις τρεις αγωνιστικές μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, κι όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και για τον Μάικλ Τζένκινς, ο οποίος επίσης δεν έχει δείξει ότι μπορεί πραγματικά να μπει στο κλίμα του Άρη και να προσφέρει.

Το αν αυτή η δυσαρέσκεια μετατραπεί σε πρόταση για λύση της συνεργασίας είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από το τι διαθέσιμα χρήματα θα υπάρχουν από τον Νίκο Λάσκαρη. Οι αποζημιώσεις για τα τρία πιο ακριβά συμβόλαια του φετινού Άρη (συνολικά είναι 750.000 δολάρια) θα κοστίσουν πολύ και αυτό είναι κάτι που σαφώς προσμετράται στις τελικές αποφάσεις.

Σχετικά: Γιώργος Συρίδης

Γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1978 στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε από τα «Σπορ του Βορρά» τον Δεκέμβριο του ’95, πέρασε στην «Αθλητική Μακεδονίας Θράκης» το καλοκαίρι του ’97. Κλήθηκε να συνδράμει στην επανέκδοση των εφημερίδων «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» από το 1998 έως το 2012. Διατηρεί συνεργασίες με τις εφημερίδες «Η Καθημερινή» και «Φως των Σπορ» και συμμετείχε στο περιοδικό «Sport+» της «Καθημερινής» (σε συνεργασία με την γαλλική «L’ Equipe»).

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us