ΜΠΑΣΚΕΤ

Το φιλάνθρωπο πρόσωπο του Γκάλη (photo)

Σε μια σπουδαία κίνηση προέβη ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος δείχνει το ευαίσθητο και φιλάνθρωπο πρόσωπό του.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας προσφέρει ευκαιρίες για ταμείο! Στο Foxbet.gr θα βρείτε πλούσια ρεπορτάζ, στατιστικά, σύγκριση αποδόσεων, προγνωστικά, αλλά και μία πληρέστατη σελίδα για Live Betting με προτάσεις από τους συντάκτες.

Ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ θέτει σε δημοπρασία μια υπογεγραμμένη μπάλα μπάσκετ, σε συνεργασία με το charity idols, με σκοπό να συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό, το οποίο θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου στον μικρό Μάριο.

Ο Μάριος Μπουλιόπουλος είναι ένα 7χρονο αγόρι, το οποίο πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I στον εγκέφαλο.

Πριν από λίγο καιρό υπεβλήθη σε επέμβαση στο εξωτερικό, όμως, παρουσίασε υποτροπή, με ραγδαία οπτική επιδείνωση, κι έπρεπε να μεταβεί επειγόντως σε εξειδικευμένο παιδονευροογκολογικό κέντρο του Λονδίνου.

Ο πιτσιρικάς είναι ήδη στην αγγλική πρωτεύουσα, όμως, το κόστος θεραπείας είναι τεράστιο κι έτσι ο 59χρονος παλαίμαχος συμβάλλει στην προσπάθεια που γίνεται, ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό και ο μικρός Μάριος να γίνει καλά.

Η ανακοίνωση

«Η πρώτη και δεύτερη σεζόν δημοπρασιών ξεκίνησαν με τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών δίπλα μας!!!
Έτσι και η τρίτη, αρχίζει σήμερα το βράδυ στο www.charityidols.gr, με την υπογεγραμμένη μπάλα, από τον ”Θεό” του Ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη.
Υπέρ του εφτάχρονου Μάριο Μπουλιόπουλου,που πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I στον εγκέφαλο
».

Η πρώτη και δεύτερη σεζόν δημοπρασιών ξεκίνησαν με τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών δίπλα μας!!! Έτσι και η τρίτη, αρχίζει σήμερα το βράδυ στο www.charityidols.gr, με την υπογεγραμμένη μπάλα, από τον ”Θεό” του Ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη. Υπέρ του εφτάχρονου Μάριου Μπουλιόπουλου,που πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I στον εγκέφαλο. ”Solidarity 4 Ever” #nickgalis #marios #charityidols #arisbc #solodarity4ever #happycharity

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @charityidols στις

To Top