ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φάκελος τραυματισμοί: 57 “χαμένα” παιχνίδια δεν είναι δικαιολογία, αλλά λόγος για την ασταθή πορεία

Οι τραυματισμοί του Άρη δεν είναι δικαιολογία. Είναι ο βασικός λόγος για το ότι οι κίτρινοι άργησαν πολύ να μπουν σε διαδικασία απόκτησης συνοχής και ταυτότητας.

Οι 13 τραυματισμοί παικτών του Άρη αλλοίωσαν την προετοιμασία της ομάδας και την πορεία της. Προσθετικά μετρούν 57 αγώνες που έλειψαν!

Το PRESSARIS κατέγραψε όλους τους τραυματισμούς που στέρησαν παίκτες από την προετοιμασία και τους επίσημους αγώνες.

Η μακρά λίστα αποδεικνύει πως ό,τι έχει συμβεί φέτος στον Άρη με τους τραυματισμούς είναι ο κύριος λόγος για την όχι και τόσο σταθερή πορεία των κίτρινων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι 13 τραυματισμοί του φετινού Άρη…

1. Ο Μάικλ Τζένκινς με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς έχασε 10 μέρες προπονήσεων, το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας στο Πράβετς.

2. Ο Ντέβιν Μαρμπλ υπέστη διάστρεμμα στην πρώτη προπόνηση του Άρη μετά το Πράβετς και έμεινε εκτός 11 μέρες.

3. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έχασε δύο βδομάδες από την προετοιμασία λόγω ενοχλήσεων στη μέση και έχασε και τον αγώνα με τη Ναχαρίγια και επί της ουσίας τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αγωνιζόμενος μόλις 23 δευτερόλεπτα.

4. Ο Βίκτορ Σανικίτζε υπέστη ολική ρήξη επιγονατίδας στο δεξί πόδι του, στον αγώνα με τα Τρίκαλα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του.

sanikidze_aris_trikala_traumatismos1

5. Ο Μάικλ Τζένκινς χτύπησε στον αγώνα με την Κύμη για το Κύπελλο και έχασε τα παιχνίδια με τα Τρίκαλα στο Παλέ και τους Έλιος Σανς στο Ντομζάλε. Τραυματίστηκε στον καρπό και έχασε και τον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

6. Ο Βασίλης Σίμτσακ λόγω ενοχλήσεων στη μέση του έχασε τον αγώνα με τους Έλιος Σανς στο Ντομζάλε.

7. Ο Βασίλης Καββαδάς υπέστη κατάγματα στην μέση του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και έμεινε εκτός δράσης για δύο μήνες, χάνοντας 15 αγώνες.

aris_paok_kavvadas

8. Ο Ντέβιν Μαρμπλ χτύπησε στο δάκτυλο του μεγάλου του ποδιού και έχασε τρεις αγώνες: Παναθηναϊκό, Σκαϊλάινερς και Μονακό.

9. Ο Έρικ Μπάκνερ υπέστη διάστρεμμα και οστικό οίδημα στον αγώνα με τη Μονακό. Έμεινε εκτός για 26 ημέρες, έχασε επτά αγώνες.

aris_monaco_buckner_traumatismos

10. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είχε ενοχλήσεις στο πέλμα και έμεινε εκτός από τρεις αγώνες του Άρη, για ένα 10ήμερο. Δεν έπαιξε με Κύμη, Μπάκεν Μπέαρς και Έλιος Σανς.

11. Ο Θόδωρος Ζάρας δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τη Ναχαρίγια λόγω ίωσης.

12. Ο Σπύρος Μούρτος έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και δεν αγωνίστηκε στους αγώνες με τον Απόλλωνα Πατρών και το Λαύριο.

13. Ο Βασίλης Χρηστίδης επέστρεψε από την Εθνική Εφήβων και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με διάστρεμμα και οστικό οίδημα. Θα χάσει δύο βδομάδες.

… και τα 57 “χαμένα” παιχνίδια

Βίκτορ Σανικίτζε: 21 αγώνες

Βασίλης Καββαδάς: 15 αγώνες

Έρικ Μπάκνερ: 7 αγώνες

Μάικλ Τζένκινς: 3 αγώνες

Βλάντο Γιάνκοβιτς: 3 αγώνες

Ντέβιν Μαρμπλ: 3 αγώνες

Σπύρος Μούρτος: 2 αγώνες

Μιχάλης Τσαϊρέλης: 1 αγώνας

Βασίλης Σίμτσακ: 1 αγώνας

Θόδωρος Ζάρας: 1 αγώνας

To Top