Μπάχαλο με τους “κομμένους” της Κ20! Σε μία… κλωστή το μέλλον τους

Το μέλλον τους στον Άρη διαγράφεται αβέβαιο μετά την απόφαση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μην επιλέξει περισσότερους πέρα των Μαζουλουξή (ο μόνος που θα κάνει συμβόλαιο) και άλλων τεσσάρων (υπό δοκιμή) για την πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές της Κ20 του συλλόγου και κυρίως αυτούς που γεννήθηκαν το 1995.

Λόγω ηλικίας από τη νέα χρονιά δεν μπορούν να αγωνίζονται στην Κ20 του συλλόγου, καθώς αυτή θα πλαισιώνεται πλέον από παίκτες που γεννήθηκαν το 1996 κι έπειτα. Το ζήτημα που προκύπτει είναι τι θα γίνει με αυτά τα παιδιά.

Με πρόχειρους υπολογισμούς μιλάμε για έναν αριθμό 7 (σίγουρων) ίσως και παραπάνω ποδοσφαιριστών που αυτή τη στιγμή οι σχέσεις τους με τον Άρη κρέμονται σε μία κλωστή.

Αρκετοί εξ αυτών των παικτών ζήτησαν να αποδεσμευτούν από τον σύλλογο, ώστε να κυνηγήσουν ένα συμβόλαιο σε κάποια άλλη ομάδα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως διανύουμε μία περίοδο που οι περισσότερες ομάδες “κλείνουν” το ρόστερ τους ενόψει της νέας χρονιάς και τα παιδιά αυτής της ηλικίας έχουν τον πρώτο λόγο για επιλογή.

Από πλευράς Άρη και μπροστά στον κίνδυνο να χαθούν αυτά τα παιδιά που χαρακτηρίστηκαν περιουσιαστικά στοιχεία του συλλόγου, προτάθηκε στα περισσότερα να παραχωρηθούν δανεικοί και να κρατήσει τα δικαιώματα τους ο Άρης.

Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπογράψουν επαγγελματικό συμβολαιο για το οποίο κανείς στην ΠΑΕ δεν είναι ακόμα βέβαιος αν θέλει ο σύλλογος να επιλέξει αυτό τον δρόμο.

Φυσικά και η απογοήτευση πολλών παιδιών είναι μεγάλη, κάτι που φάνηκε για ακόμα μία φορά στην άρνηση αρκετών να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα και να παραμείνουν με οποιοδήποτε τρόπο.

To Top