Μποχωρίδης στο PRESSARIS: «Ο Άρης είναι η ομάδα μου, υπογράφω με την επιστροφή μου»

Μπορεί στην αρχική προσφορά που κατέθεσε ο Άρης στον Λευτέρη Μποχωρίδη να υπήρξε διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως οι κίτρινοι επανήλθαν με καλύτερη πρόταση την οποία ο νεαρός γκαρντ είναι έτοιμος να αποδεχτεί και με την επιστροφή του από την Λιθουανία να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3+1 χρόνια.
Ο 18χρονος παίκτης βρίσκεται στο Βίλνιους με την Εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κατά την αναχώρηση του όμως πρόλαβε να πει το «ναι» στην πρόταση του Άρη.
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μιλώντας στο PRESSARIS δήλωσε ικανοποιημένος για την θετική εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, ενώ στην συνέχεια τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνίζομαι τα επόμενα χρόνια με την φανέλα της ομάδας που υποστηρίζω. Με την επιστροφή μου από την Λιθουανία θα μπουν και οι τελικές υπογραφές. Η παρουσία του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο της ομάδας και του κόουτς Παπαδόπουλου είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο. Με τον κόουτς Αλεξανδρή είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία πέρυσι και χαίρομαι πραγματικά που θα συνεργαστούμε ξανά και τα επόμενα χρόνια».
To Top