ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Νέτο στο PRESSARIS! Δηλώνει… μέλος της οικογένειας του Άρη και στέλνει μήνυμα στον κόσμο

Η… επιστροφή του Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο δεν πέρασε απαρατήρητη.  Έστω και ως απλός φίλαθλος,  ο Βραζιλιάνος πρώην άσος των κιτρινόμαυρων βρέθηκε στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης και μίλησε στο PRESSARIS για το παρελθόν , την 5χρονη θητεία με τον “θεό του πολέμου” στο στήθος αλλά και τα άμεσα σχέδια του.

Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή


Ντάρσι, πως νιώθεις που επιστρέφεις στο γήπεδο που αγωνίστηκες για 5 ολόκληρα χρόνια;

“Ειναι υπέροχο καταρχάς,  που ο κόσμος  με βλέπει  σαν δικό του παιδί.  Όπως βλέπεις χαμογελάω, και ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με υποδέχτηκε τόσο εγκάρδια.  Είναι το δεύτερο σπίτι μου και αισθάνομαι καταπληκτικά που επέστρεψα έστω και ως θεατής. ”

 Είχες προγραμματίσει αυτήν του την επίσκεψη;

“Όπως είναι γνωστό, έχω παντρευτεί εδώ,  την Θεσσαλονίκη την λατρεύω,  όπως και τον Άρη.  Βρίσκομαι πεντε μέρες στην Ελλάδα και δεν γίνονταν να μην έρθω στο γήπεδο!  Ειναι γνωστά τα συναισθήματα μου γι αυτήν την ομάδα και δεν εχω λόγο να τα κρύψω”

 Έχεις σκεφτεί να κλείσεις την καριέρα σου στον Άρη;

“Θα το ήθελα πάρα πολύ!  Η αλήθεια είναι ότι δέχτηκα προτάσεις από άλλες Ελληνικές ομάδες αλλά δεν πέρασε ποτέ απο το μυαλό μου να αγωνιστώ κάπου αλλού!  Είμαι περήφανος που φόρεσα αυτήν την φανέλα και ακόμα οι φίλαθλοι με φωνάζουν να γυρίσω. ”

 Μίλησες με ανθρώπους του Άρη για το ενδεχόμενο να φορέσεις και φέτος τα κίτρινα;

“Όχι δεν μου έγινε κάποια κρούση.  Η αλήθεια είναι θα το ήθελα πολύ και αν με καλέσουν θα το συζητήσουμε.  Γνωρίζω το πρόβλημα που υπάρχει με τις μεταγραφές των ξένων και ότι πρεπει να περιμένω μέχρι τον Δεκέμβριο.  Αλλά στην ζωή μου δεν αποκλείω τίποτα,  πόσον μάλλον όταν μιλάμε για κάτι που είμαι θετικός να πραγματοποιηθεί.”

 Θα σε ξαναδούμε σύντομα στο Κλεάνθης Βικελίδης δηλαδή;

” Γιατί όχι; Εξάλλου και εγω είμαι ένα μέρος της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Έχω ζήσει θαυμάσιες στιγμές με τους υπέροχους φιλάθλους μας.  Αλλά τότε είχαμε ομαδάρα καιτο ευχαριστιόμασταν κιόλας. ”

Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο και υπό αυτές τις συνθήκες δίνει βροντερό παρόν;

” Είναι απίστευτοι! Τους δίνω συγχαρητήρια που έστω και σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για την ομαδα, είναι κοντά και την στηρίζουν. Είμαι σίγουρος οτι θα το κάνουν για μια ζωη,  και να ξέρουν ότι οι κόποι τους θα ανταμειφθούν. Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στις επιτυχίες. ”

 

 

 

 

To Top