Νικολόπουλος: “Γυρολόγος” ετών 23… Αναζητεί την “Ιθάκη” του στον Άρη, μετά από 7 ομάδες!

Πρόκειται για την δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Άρη στη φετινή μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος για τον Ορέστη Νικολόπουλο, που συμφώνησε με τους “κίτρινους” για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην άμυνα της ομάδας τη νέα χρονιά.

Ο 23χρονος αμυντικός αναζητά την δική του… “Ιθάκη” στο “Κλ. Βικελίδης”, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του δεν κατάφερε να “στεριώσει” σε καμία από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε. Ο Άρης είναι αυτή την στιγμή ο 8ος (!) προορισμός του.

Προήλθε από τις ακαδημίες του Φωστήρα και την πρώτη ομάδα του συλλόγου απ΄όπου και αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2007 για λογαριασμό του Αιγάλεω. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2007/8 δεν κατάφερε να καταγράψει συμμετοχή, ενώ ολοκήρωσε την επόμενη χρονιά με 19 συμμετοχές.

Από το Αιγάλεω αποχώρησε το καλοκαίρι του 2009, καθώς δεν κατάφερε να πείσει αλλά και να πάρει τις διαβεβαιώσεις για περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του ο Αήττητος Σπατών (Γ Εθνική) και η ΑΕ Χάλκης (Γ Εθνική), με τις οποίες δεν κατέγραψε καμία συμμετοχή! Επίσης, αγωνίστηκε και στον ΑΟ Γλυφάδας.

Η σεζόν 2012/13 τον βρήκε σε δύο ομάδες. Αρχικά, επέστρεψε στον Φωστήρα για να καταγράφει 6 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και εν συνεχεία στον Βύζαντα. Στα Μέγαρα πραγματοποίησε την αποδοτικότερη του περίοδο, καθώς αγωνίστηκε σε 22 επίσημα παιχνίδια.

Παρά το πολύ καλό δεύτερο μισό έμεινε ελεύθερος για να συμφωνήσει στη συνέχεια με τον Ηρακλή Ψαχνών. Με την ομάδα της Έυβοιας αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 17 παιχνίδια, έχοντας και ένα τέρμα στο ενεργητικό του. Ούτε εκεί “στέριωσε”, καθώς ζήτησε για προσωπικούς λόγους να μείνει ελεύθερος.

Πλέον, ανήκει στο δυναμικό του Άρη με τον οποίο φιλοδοξεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και να καθιερωθεί μέσω της ομάδας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

To Top