Ντομπρασίνοβιτς: “Ξαφνιάστηκα! Ο Άρης είναι πάντα μεγάλος σύλλογος”

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς εξέφρασε την έκπληξή του όταν τον κάλεσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και του ζήτησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη. Σε συνέντευξή του αναφέρθηκε επίσης και στους στόχους του αλλά και στις ενδεχόμενες συγκρίσεις με τον Πάουλο Κάμπος, τον οποίο και διαδέχεται.

Η συνέντευξη του νέου τεχνικού του Άρη στο σάιτ της nova:

Σίνισα, καλώς ήρθες στη Θεσσαλονίκη! Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις, αναλαμβάνοντας τον Αρη;

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Ξέρεις, νιώθεις κατευθείαν την πίεση ενός τέτοιου συλλόγου, με τόσους φιλάθλους να τον ακολουθούν. Ο Αρης ανήκει στη μεγάλη κατηγορία και αυτό είναι κάτι που όλοι πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας.

Ξαφνιάστηκες, όταν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, σου ζήτησε να αναλάβεις την ομάδα;

Φυσικά, ξαφνιάστηκα! Ταυτόχρονα σκέφτηκα πως είναι τιμή για μένα να δουλέψω για έναν άνθρωπο τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα και βεβαίως σ΄ έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Αρης.

Αισθάνεσαι τυχερός που ξεκινάς την προπονητική στου καριέρα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας;

Μόνο τυχερός; Είναι δώρο Θεού για μένα το ότι ήρθα εδώ! Είναι κάτι που δεν το κρύβω και άλλωστε το είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια. Όμως έχω προσωπικές φιλοδοξίες, θέλω να πετύχω σ΄ αυτό που ξεκίνησα και θα κάνω τα πάντα ώστε να δικαιώσω όλους όσους ενδιαφέρονται για τον Αρη.

Τι ξέρεις για τον Αρη; Γι αυτόν τον Αρη, της Γ΄ Εθνικής;

Κοίταξε, ο Αρης σ΄ όποια κατηγορία κι αν παίζει, δεν παύει να είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Ξέρω τα πάντα για τον Αρη και θα κάνω ότι μπορώ, προκειμένου να συμβάλω στην επιτυχία του.

Χρειάζεσαι κάποιο διάστημα προσαρμογής; Θέλεις πίστωση χρόνου για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις;

Φυσικά χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορείς ν΄ αλλάξεις την εικόνα της ομάδας μέσα σε μια νύχτα, όμως αυτή η πίστωση χρόνου θέλω να μου δοθεί μέσα από τις νίκες που θα έχουμε. Θέλω κάθε εβδομάδα, να είμαστε καλύτεροι.

Φοβάσαι την σύγκριση με τον Πάουλο Κάμπος; Ξέρεις Σίνισα, ο Αρης κάνει μια στροφή από έναν έμπειρο 57χρονο τεχνικό, σε έναν 38χρονο φιλόδοξο πρωτοεμφανιζόμενο προπονητή, όπως εσύ. Σε φοβίζει, λοιπόν, η σύγκριση μαζί του;

Δεν ξέρω πως μπορούν να με συγκρίνουν με κάποιον άλλον. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο δουλειάς. Εμένα θέλω να με κρίνουν στο τέλος της σεζόν. Αλλωστε, άλλη φιλοσοφία έχω εγώ, άλλη κάποιος άλλος και αυτή την φιλοσοφία θα τη δείτε στο τακτικό μέρος, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Εχεις να πεις κάτι στον κόσμο του Αρη;

Θέλω την συμπαράστασή του, να είναι κοντά στην ομάδα. Θέλω να του πω, πως θέλω να φτιάξω έναν Αρη που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ξέχωρα από το αποτέλεσμα. Θέλω να βλέπει ο κόσμος την ομάδα και την χαίρεται και τ΄ αποτελέσματα θα έρθουν.

To Top