Οι απουσίες του αντιπάλου δεν αλλάζουν καθόλου τον τρόπο προσέγγισης του ντέρμπι

Δεν αλλάζει το παραμικρό στην προετοιμασία του Άρη από τις απουσίες που θα έχει ο αντίπαλός του την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο, ούτε θεωρεί κανείς μέσα στην ομάδα ότι το έργο γίνεται ευκολότερο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο ΠΑΟΚ θα παίξει με μείον δύο παίκτες. Ο Κώστας Κακαρούδης είναι νοκ άουτ με ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, ο Τζέι Αρ Μπρέμερ έφυγε για τη Κόνιασπορ και η λογική λέει ότι δεν προλαβαίνει ο αντίπαλος να αντικαταστήσει κάποιον μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Σαφώς και αγωνιστικά ο Πρίφτης και οι συνεργάτες του θα λάβουν υπ’ όψιν τις δύο απουσίες και πώς θα τις διαχειριστεί ο αντίπαλος του Άρη, ώστε να είναι οι παίκτες σε κάθε περίπτωση προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Δεν υπάρχει περίπτωση ουδείς από τον Άρη να θεωρήσει ευκολότερο το παιχνίδι, άλλωστε οι δύο παίκτες ήταν εναλλακτικές λύσεις, ερχόμενοι από τον πάγκο και είχαν δευτερεύοντα ρόλο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Ο Άρης θα συνεχίσει την προετοιμασία του χωρίς καμία διαφοροποίηση, θέλοντας την Κυριακή να βγάλει το καλύτερο αγωνιστικό του πρόσωπο μέχρι σήμερα και να φτάσει σε μια νίκη, που θα τον διατηρήσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

To Top