Οκτώ «μικροί» πέρασαν το τεστ Κατσαβάκη και συνεχίζουν!

Οκτώ από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ-20 και Κ-17 κρίθηκαν ετοιμοπόλεμοι από τον Μάκη Κατσαβάκη και θα συνεχίσουν να προπονούνται με την πρώτη ομάδα, διεκδικώντας την συμμετοχή τους στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ιταλία!

Από την περασμένη Δευτέρα, ο Σερραίος προπονητής είχε υπό την επίβλεψή του πάνω από μια ντουζίνα παίκτες των ακαδημιών, ώστε να δει το βαθμό ετοιμότητας του καθενός από αυτούς. Το «πράσινο φως» πήραν σε πρώτη φάση οκτώ ποδοσφαιριστές, που θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Πράτο Άλο Στέλβιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, από τις 23 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, με τους «μεγάλους» θα συνεχίσουν οι Χρήστος Τουλκερίδης (18, στόπερ), Ερωτόκριτος Νταμαρλής (20, στόπερ – αμυντικός μέσος), Αλέξανδρος Γιώρης (20, αμυντικός μέσος), Παντελής Αντωνιάδης (18, αμυντικός μέσος), Αλέξανδρος Καραγιάννης (19, αριστερός εξτρέμ), Δημήτρης Σουνάς (18 ετών, επιτελικός μέσος), Άντι Ρένια (19, επιθετικός) και Ηλίας Ιγνατίδης (16, επιθετικός).

Η παρουσία του τελευταίου προκαλεί αίσθηση, αφού για την ακρίβεια πρόκειται για ένα παιδί 15,5 ετών. Ωστόσο, ο Κατσαβάκης είχε εντυπωσιαστεί από τα σωματικά του προσόντα του Ιγνατίδη όταν παρακολούθησε το φάιναλ φορ της Κ-17 και τον κάλεσε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, όπως και τον Τουλκερίδη, που επίσης «πέρασε» το τεστ.

Οι υπόλοιποι νεαροί που δοκιμάστηκαν το προηγούμενο τριήμερο, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της Κ-20, χωρίς όμως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τους δοθεί μια νέα ευκαιρία μέσα στο άμεσο μέλλον.

Μετά την οριστική επιλογή των νεαρών που θα ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα, ο 59χρονος τεχνικός θα εισηγηθεί σε ποιες θέσεις απαιτείται η απόκτηση Ελλήνων κάτω των 24 ετών, έτσι ώστε να «γεμίσει» το ρόστερ με τον ταχύτερο και καταλληλότερο τρόπο. Όπως έχει ήδη πει, για το τέλος θα μείνει η επιλογή των τριών ποδοσφαιριστών άνω των 24, η οποία θα είναι και η κρισιμότερη και απαιτεί τεράστια προσοχή.

To Top