Ο Άρης αφήνει όλες τις επιλογές ανοικτές για την ενίσχυσή του!

Μέσα στην βδομάδα ο Άρης θα έχει καταλήξει στον παίκτη ή τους παίκτες που θα αποκτήσει για να καλύψει τα κενά που άφησαν οι Αμερικανοί. Απομακρύνεται η περίπτωση του Στέφαν Νάντζφεϊ, παρότι αυτόν θέλει ο Αλεξανδρής, στο προσκήνιο οι λύσεις Γιώργου Τσιάρα και Τζέρεμι Χαντ.

Ο Άρης από την στιγμή που έκανε πρόταση 7.000 ευρώ μηνιαίως στον Νάντζφεϊ, σημαίνει ότι μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα. Είναι πολύ πιθανό με αυτά τα χρήματα να αποκτήσει τους δύο παίκτες (Τσιάρας, Χαντ) κάτι που θα σημαίνει μεγαλύτερη ενίσχυση.

Οι κίτρινοι έχουν όλα τα δεδομένα ανοικτά. Δεν αποκλείουν τίποτα, απλώς θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις, γιατί δεν πρέπει να ξεφύγουν από τον αρχικό προϋπολογισμό. Αν συμφωνήσουν πως οι δύο παίκτες (Τσιάρας, Χαντ) όντως μπορούν να προσφέρουν λύσεις, τότε είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν με μεγαλύτερη θέρμη τις διαπραγματεύσεις για την απόκτησή τους. Αν όχι, τότε ίσως κρατήσουν χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιήσουν ίσως στην διάρκεια της χρονιάς, με την προϋπόθεση ότι θα έχει αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από την FIBA.

To Top