«Ο Άρης δίνει ζωή στον Γιώργο»

Η αδερφή του άτυχου φίλου του Άρη Γιώργου Ιωαννίδη, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη για την ζωή, Μαρία μίλησε με αφορμή τα ξεχωριστά και κιτρινόμαυρα γενέθλια που είχε χθες.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τα γενέθλια του αδερφού της και φίλο του Άρη, Γιώργο Ιωαννίδη είπε:

Τα πιρούνια, οι χαρτοπετσέτες, όλα ήταν κιτρινόμαυρα, ήταν πολύ μεγάλη συγκίνηση, δάκρυα χαράς μετά από τρία χρόνια, ευτυχίας. Τα ματάκια του μιλούσαν, μπορεί να μη μιλάει ο ίδιος αλλά τα ματάκια του μιλάνε. Ο Άρης δίνει ζωή στον Γιώργο.

Για τον πανηγυρισμό του αδερφού της είπε:

Στο τελευταίο ματς που είχε παίξει ο Άρης με την Καρδίτσα και είχε βάλει γκολ ο Άρης, ο Γιώργος δεν κουνάει χέρια κάνει μηδαμινές κινήσεις, σήκωσε το χέρι του πάνω το οποίο δεν έχει ξαναγίνει και είναι σαν να κουνάει το χέρι όταν μπαίνει γκολ και επίσης κουνάει το κεφάλι δεξιά και αριστερά από την χαρά του. Με παίρνει η μαμά μου τηλέφωνο κλαίγοντας, είχε πάθει πλάκα.

Για το αν έχει επικοινωνήσει με την ΠΑΕ είπε:

Έχω μιλήσει με κάποιον κύριο μέσα από την ΠΑΕ για να μπορέσουμε να τον φέρουμε στον αγώνα που είναι Άρης – ΑΕΚ. Μας το ζήτησε και δεν θέλω να του χαλάσω χατήρι είναι ένα δώρο που θέλω να κάνει η ΠΑΕ Άρης στον Γιώργο, να τον μεταφέρουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο σύνδεσμος του Άρη εδώ στην Κατερίνη, 14 Ιουλίου, κάνουν έναν μπάρμπεκιου και είναι καλεσμένος ο Γιώργος και θέλουν να είναι εκεί, να τον νιώσουν κοντά τους. Είναι άρρωστος με την ομάδα, δεν μπορεί να φανταστείτε. Ένα παιδί που δεν μιλάει, δεν κουνιέται με 99% αναπηρία έχει τόση αγάπη για την ομάδα.

To Top