Ο Άρης δίνει 60.000 ευρώ, ο Σκορδίλης ζητάει 90.000 ευρώ!

Είναι κομβικής σημασίας ο διακανονισμός με τον Γάιο Σκορδίλη, γιατί αν επιτευχθεί συμφωνία κατά ένα μεγάλο ποσοστό ο Άρης θα μπορέσει να άρει το απαγορευτικό της FIBA και να κάνει τις μεταγραφές που θέλει. Πρέπει, όμως, ο Κερκυραίος σέντερ, όχι να βάλει… νερό στο κρασί του, αλλά να συνειδητοποιήσει ποια είναι η ελληνική και μπασκετική πραγματικότητα.

Ο Σκορδίλης ζητάει 90.000 ευρώ από τα 107.000 ευρώ που του έχουν επιδικαστεί. Μέχρι στιγμής δεν… πέφτει από αυτό το νούμερο. Και όχι μόνο αυτό. Ζητάει 30.000 ευρώ προκαταβολή! Είναι ποσά που ο φετινός Άρης δεν μπορεί να δώσει για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν τα έχει!

Οι κίτρινοι με τη βελτιωμένη πρόταση που έκαναν στον Σκορδίλη, του δίνουν συνολικά 60.000 ευρώ, με 10.000 ευρώ προκαταβολή και αποπληρωμή σε τρία χρόνια. Παράλληλα του έχουν καταθέσει και πρόταση για επιστροφή στην ομάδα με συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, την οποία θεωρεί καλή!

Ο Άρης δεν θα παρατήσει αυτή την υπόθεση, αλλά θα πρέπει ο Σκορδίλης να κατανοήσει ότι δεν υπάρχουν χρήματα που δεν δίνονται! Υπάρχει τεράστια οικονομική στενότητα και αυτό που θα πρέπει να προέχει και για τον ίδιο είναι η αξιοπιστία και η συνέπεια της διοίκησης στις πληρωμές.

 

 

 

To Top