ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γουλιέλμος κάνει επαφές για την αύξηση των εσόδων της ΚΑΕ

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος βρίσκεται από τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, είχε μια δεύτερη συνάντηση με τον Βαγγέλη Αγγέλου, αλλά έχει συνεχείς επαφές προκειμένου να βρει τρόπο να αυξήσει τα έσοδα της ΚΑΕ, στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν πιο άμεση απεμπλοκή της εταιρείας από τα χρέη.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αυτό το εγχείρημα βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα χρέη της ΚΑΕ κυμαίνονται μεταξύ 4,5 και 5 εκατομμυρίων ευρώ και δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί την πλήρη απεμπλοκή σε διάστημα 1-2 ετών.

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είχε συναντήσεις και για θέματα μάρκετινγκ, κάνει ο ίδιος επαφές με εταιρείες για να είναι χορηγοί την επόμενη χρονιά και θα συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο.

Δεν είναι εύκολο τέτοιες εποχές να βρεθούν πολλά χρήματα και πολλοί χορηγοί, ωστόσο ο Άρης – και αυτό δεν είναι κλισέ, προκύπτει μέσα από τις επαφές – παραμένει ισχυρό brand, ικανό να προσελκύσει διαφημιστικά κεφάλαια.

Αν σκεφτεί κανείς ότι την περσινή σεζόν με την ανύπαρκτη διοίκηση και τη μηδενική δράση της στην εύρεση εσόδων παρά τα περιβόητα… task forces του Νίκου Λάσκαρη, είχε έσοδα τουλάχιστον 1,2 εκατ. ευρώ, τότε με μια πολύ πιο σωστή τακτική και διαχείριση μπορεί να έχει σαφώς παραπάνω από το συγκεκριμένο νούμερο.

To Top