Ο Ηλιάδης καταγγέλλει “ανέντιμες πολιτικές, υπόγειες κινήσεις, μηχανισμούς φθοράς”, δεσμεύεται να κάνει πράξη τις υποσχέσεις και ζητάει από την ΚΜΑ να ξεδιαλύνει το τοπίο με τους επενδυτές!

Με μια καυστική ανακοίνωση-γραπτή δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης δηλώνει θυμό και λύπη για τις “ανέντιμες πολιτικές, υπόγειες κινήσεις, μηχανισμούς φθοράς”, δεσμεύεται να κάνει πράξη τις υποσχέσεις της διοίκησής του και μάλιστα με το παραπάνω και ζητάει από την ΚΜΑ να ξεδιαλύνει δημόσια το τοπίο με τους επενδυτές!

Αναλυτικά η δήλωση Ηλιάδη:

“Απευθύνομαι σ’ όλους εκείνους που αμφισβητούν δημοσίως ή με προσωπείο την αποτελεσματικότητα της διοίκησης της ΠΑΕ Αρης, πιθανόν λόγω δόλιας πληροφόρησης που έχουν από άτομα με ιδιοτελή κίνητρα, ότι υπάρχει πλάνο και στρατηγική για την εξυγίανση της και τη δημιουργία, τηρουμένων των αναλογιών, μίας αγωνιστικά αξιόπιστης ομάδας.

Ο σχεδιασμός αυτός δεν θα επηρεαστεί  ούτε από τα social media, ούτε από ανέντιμες πολιτικές ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό ή στο ευρύτερο περιβάλλον του Αρη. Οποιοι βλάπτουν με υπόγειες κινήσεις την εξυγίανση του Αρη και την επανεκκίνηση του, στο μέλλον θα καταγγέλλονται στον λαό της ομάδας με αποδείξεις. Η διοίκηση εξελέγη από τη βάση και σ’ αυτή και μόνο θα λογοδοτήσει.

Τονίζουμε για μία ακόμη φορά ότι ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ τα όσα υποσχεθήκαμε. Δεν έχουμε πρόθεση να εξαπατήσουμε τον κόσμο του Αρη στον οποίο συνιστούμε να έχει λίγη υπομονή και να απορρίπτει κάθε είδους παραπληροφόρηση.

Διαπιστώνουμε με λύπη και θυμό ότι όλοι εκείνοι που έκαναν επάγγελμα τον Αρη ανησυχούν για το…. μέλλον τους και όχι για το μέλλον της ομάδας, και στήνουν διάφορους μηχανισμούς φθοράς του προφίλ της διοίκησης. Μίας διοίκησης που τυπικά έχει τα ηνία της ΠΑΕ Αρης 14 μόνον ημέρες και καλείται να δώσει λύσεις σε συσσωρευμένα προβλήματα, προϊόν κακοδιοίκησης, πολλών χρόνων.

Προβλήματα και χρέη εκατομμυρίων τα οποία κρατούν ακόμη «ζωντανό» τον κίνδυνο της μη συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα, θέμα το οποίο αποτελεί κύρια προτεραιότητα μας και θα το επιλύσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Τέλος ζητούμε δημοσίως από την ΚΜΑ να τοποθετηθεί για την φημολογία περί ύπαρξης επενδυτών και να διαλύσει το νεφέλωμα, γιατί κάθε διαρροή σε παρόμοιο θέμα εάν δεν είναι δολιότητα, έχει πηγές ηλίθιους ανθρώπους. Είναι ευπρόσδεκτος κάθε σοβαρός επενδυτής, αλλά με επαγγελματικές διαδικασίες.

Οι φήμες απλώς δημιουργούν πρόβλημα στην υπαγωγή στο άρθρο 99, στις διαπραγματεύσεις που κάνει η διοίκηση για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ, αλλά και στην ολοκλήρωση των χορηγικών προγραμμάτων που υποσχεθήκαμε στην Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ.Εκτός κι αν στο περιβάλλον του Αρη υπάρχουν άτομα που θα ήθελαν την καταστροφή της ομάδας.

Το υγιές κομμάτι του Αρη, αυτό που καταδίκασε στη συνείδηση του και με την ψήφο του το αμαρτωλό παρελθόν να είναι σίγουρο ότι σύντομα θα διαπιστώσει με έργα, εκτός των άλλων, και την πρόθεση μας να τιμωρηθούν πραγματικά όλοι εκείνοι που καπηλεύτηκαν την εμπιστοσύνη τους”.

To Top