Ο Τάτος διάλεξε το “δέκα το καλό”!

O Ανδρέας Τάτος διάλεξε το… δέκα το καλό! Τη φανέλα με το νούμερο “10” θα φοράει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, το νέο απόκτημα των κίτρινων.

Το νούμερο δέκα φορούσε φέτος από την αρχή της χρονιάς ο Κώστας Καπετάνος. Από τη στιγμή που ελευθερώθηκε, λόγω της αποχώρησης του, ο 23χρονος μέσος έσπευσε να το διαλέξει, αφού προηγουμένως ξεπεράστηκε ένα γραφειοκρατικό κώλυμμα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κανονικά στο μέσο της περιόδου δεν επιτρέπεται από δεύτερο παίκτη να φορέσει το ίδιο νούμερο, αλλά οι κίτρινοι ήρθαν σε συνεννόηση με τη Σούπερ λίγκα και δόθηκε ειδική άδεια στον Άρη!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τάτος προορίζεται για να αναλάβει ηγετικό ρόλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το νούμερο αυτό αποκτάει και μια συμβολική αξία.

Παράλληλα, οι κίτρινοι ευελπιστούν να υπάρχει και μια οικονομική ένεση μέσα από την πώληση τη φανέλας με το νούμερο “10”, το κατ’ εξοχήν εμπορικό νούμερο στο ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι τη φανέλα αυτή φορούσε ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος ήταν ο πρώτος μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Κόκε.

To Top