Ο Χατζηβρέττας δεν κάνει πίσω, περιμένει “σοβαρή πρόταση” από την ΚΑΕ!

Αυτοί που θεωρούν την υπόθεση του Νίκου Χατζηβρέττα ως την πιο περίπλοκη και δύσκολη για τη νέα διοίκηση της ΚΑΕ Άρης – δυστυχώς – δικαιώνονται από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ (ύψους 60.000 ευρώ) για οφειλές της τάξης των 250.000 ευρώ απέναντι στον 35χρονο γκαρντ ήταν μια ακόμη πράξη στη διαμάχη των δυο πλευρών.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη δεν δέχθηκαν ούτε το αίτημα αναβολής συζήτησης του θέματος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ο Άρης βρίσκεται μπροστά σε ένα ακόμη πρόβλημα. Οι προθέσεις της πλευράς του Χατζηβρέττα είχαν διαφανεί εδώ και μήνες αρχικά με το «σφράγισμα» δυο επιταγών και το «μπλοκάρισμα» των δυο δόσεων του ΟΠΑΠ. Σε μια κίνηση καλής θέλησης ο πρώην αρχηγός των κίτρινων είχε δεχθεί να «ξεμπλοκαριστεί» η πρώτη αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι απίθανο να κάνει το ίδιο και με τη δόση που θα εκταμιευτεί λογικά μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ Άρης αναζητούν τον παίκτη αλλά δεν μπορούν να τον εντοπίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο εξωτερικό και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή. Το περιβάλλον του πάντως αναφέρει πως αυτή τη φορά δεν θα υποχωρήσει και θα τραβήξει το σχοινί στα άκρα γιατί η υπομονή του έχει εξαντληθεί προ πολλού και πιστεύει πως εμπαίζεται.

Η μόνη περίπτωση να μην το πράξει είναι να δεχθεί μια σοβαρή πρόταση από την ΚΑΕ Άρης όπως είχε δηλώσει στις 7 Ιουνίου και να ξεκινήσουν από μια νέα βάση οι συζητήσεις για την επίτευξη διακανονισμού αλλά και του τρόπου αποπληρωμής των οφειλομένων.

 

To Top