Πάντα ψηλά στην λίστα Κάμπος οι Κόκε, Δάρλας, προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Μετά την περίπου δίωρη συζήτηση στον Άρη, ανάμεσα στους ανθρώπους της διοίκησης και το τεχνικό τιμ προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Όπως είναι γνωστό το απόγευμα της Τρίτης οι Γιώργος Γαλανός, Περικλής Τράιος, Πάουλο Κάμπος και Γιάννης Τοπαλίδης, έθεσαν επί τάπητος τον μεταγραφικό προσανατολισμό της ομάδας, μετά την αξιολόγηση που έγινε τις τελευταίες μέρες.

Η συζήτηση αυτή είχε ως κατάληξη βάσει της επίσημης ενημέρωσης, ότι οι κίτρινοι θα κινηθούν για ενίσχυση με τέσσερις παίκτες και πιο συγκεκριμένα:

έναν κεντρικό αμυντικό, έναν περιφερειακό επιθετικό που να μπορεί να παίξει και ως οργανωτής (“δεκάρι”), έναν κεντρικό επιθετικό και έναν πλάγιο μπακ.

Ψηλά στην λίστα του Κάμπος είναι τόσο η περίπτωση του Σέρχιο Κόκε, όσο και του Φίλιππου Δάρλα με τους οποίους οι συζητήσεις είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Ο σχεδιασμός προχωράει ενώ μπαίνει ο Άρης στον τελευταίο μήνα πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα και το χθεσινό ραντεβού ήταν στο πλαίσιο των πολλών που αναμένονται να γίνουν μέχρι και την 1η Ιανουαρίου, όταν θα ανοίξει κι επίσημα η αυλαία.

To Top