Πέντε διαρκείας από τον Λευτέρη Αρβανίτη: “Βοηθήστε και το μπάσκετ!”

Στον ραδιομαραθώνιο που διεξάγει η ΚΜΑ τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης. Ο «ισχυρός άνδρας» της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ κλήθηκε να συνεφέρει και αυτός από την πλευρά του για την επιβίωση της ΠΑΕ.

Αναφορικά με την ομάδα μπάσκετ δήλωσε: «Μόλις τελείωσε το συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ όλοι περιμένουμε να βγάλουμε την άκρη για να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεν έχω κάποια είδηση να δώσω αναφορικά με το τμήμα μπάσκετ».

Από εκεί και πέρα ο Λευτέρης Αρβανίτης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Όντως όλος ο Άρης δίνει έναν αγώνα επιβίωσης. Ο κόσμος πρέπει να μείνει αδελφωμένος να βάλουμε ο καθένας τα προσωπικά μας στην άκρη και σαν Αρειανοί που είμαστε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ο Άρης πρέπει να γίνει βιώσιμος και να μεγαλουργήσει αργότερα. Τα ίδια προβλήματα σε μικρογραφία έχει και το μπάσκετ. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να βοηθήσουμε τον σύλλογο, να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να ανεβάσουμε ψηλά τον σύλλογο».

Η προσφορά του προέδρου της ΚΑΕ στην ΠΑΕ: «Προσφέρω πέντε διαρκείας στην Θύρα 3 αύριο θα επιστρέψω Θεσσαλονίκη και σε επικοινωνία μου με την ΚΜΑ θα μοιραστούν σε ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα».

Αναφορικά με την κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ ο Λευτέρης Αρβανίτης δήλωσε: «Είναι μια μικρογραφία αλλά τα ποσά είναι μικρότερα και η συμμετοχή του κόσμου όμως όπως και τα ποσά είναι λιγότερα. Έχουμε πάρει φορολογική ενημερότητα ασφαλιστική ενημερότητα. Εδώ και ένα μήνα έχουν κυκλοφορήσει τα διαρκείας και είναι αυτή τη στιγμή στα 300. Περιμένουμε τον κόσμο να βοηθήσει και να προχωρήσουμε στην εξυγίανση της ομάδας και στην συνέχεια να προχωρήσουμε στην στελέχωση του ρόστερ και περάσουμε σε αγωνιστικά θέματα».

 

To Top