Πανελλαδική… καταγραφή του μεγαλείου! “Όλοι… Άρης ήμασταν! Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη…” (video)

Την ώρα που κάποιοι θέλουν να… εξοντώσουν τον Άρη για τη βλακεία μιας χούφτας ανεγκέφαλων, έρχεται μια πανελλαδικής εμβέλειας εκπομπή, μεγάλης ακροαματικότητας να καταγράψει το… αυτονότητο!

Ο λόγος για την εκπομπή «The Voice» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, όπου οι συμμετέχοντας διαγωνίζονται στο τραγούδι, έχοντας ως κριτές τέσσερις γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, τον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Stavento.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που συμμετέχει στο συγκεκριμένο ριάλιτι, τραγούδησε το «Και το βράδυ, το βραδάκι» και όταν τελείωσε ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή και δημοφιλής καλλιτέχνης, Αντώνης Ρέμος είπε ότι αυτό το τραγούδι ήταν ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας, την δεκαετία του ’80 αναφερόμενος φυσικά στον μπασκετικό «Αυτοκράτορα» Άρη και στη γνωστή παράφραση-σύνθημα του τραγουδιού του Λεωνίδα Βελή, που είχε τραγουδήσει η Μαρινέλα. “Ο μεγάλος Άρης. Τότε η Μαρινελα ήταν πολύ κοντά στην ομάδα όπως και όλη η Ελλαδα. Όλοι Άρης ήμασταν”, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Αμέσως και οι τέσσερις κριτές, άρχισαν να τραγουδάνε «Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φιλίππου και τα άλλα παιδιά», γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, τότε που όλη η Ελλάδα υποκλινόταν στον μπασκετικό Άρη!

To Top