Παπαδόπουλος: «Μια νίκη θα φέρει την… άνοιξη στον Άρη»

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε για το πώς βλέπει το αυριανό ματς στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, για το τι θα έκανε ο ίδιος, αν βρίσκονταν στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, ενώ αποκάλυψε πως δεν θέλει να πάει στο γήπεδο για να μην δώσει λαβές για σχόλια.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για το χθεσινό τραπέζι που έκανε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, όπως και ο ίδιος στο παρελθόν και το ρόλο που παίζουν τέτοιες κινήσεις στον ψυχολογικό τομέα:

«Σίγουρα, βοηθάνε τέτοιες κινήσεις. Και εμείς είχαμε κάνει τραπέζια πέρυσι, αλλά εγώ προσωπικά το κάνω, μόνο όταν βλέπω ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Προφανώς κάτι τέτοιο θα διαπίστωσε και ο προπονητής του Άρη».

Για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο:

«Πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να το κερδίσει και σίγουρα με μία νίκη, θα έρθει η… άνοιξη βαθμολογικά στην ομάδα. Ο Πανιώνιος διαθέτει μία νεανική ομάδα, που τρέχει πολύ και έχει το αβαντάζ ότι παίζει στην έδρα του. Σε περίπτωση που έρθει άσχημο αποτέλεσμα, τότε θα ξεφύγει ο Πανιώνιος, γιατί συγκαταλέγεται και αυτός στις ομάδες που θα κινδυνεύσουν, συν ότι θα έχει βγάλει και ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα».

Για το αν είδε κάποια βελτίωση από την στιγμή που υπήρξε αλλαγή στον πάγκο του Άρη:

«Στο ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα, που το είδα και ζωντανά, ο Άρης είχε πολύ μακριά τις γραμμές του, ενώ τώρα ήρθαν πιο κοντά. Επίσης, κατά διαστήματα αρχίζει και πιέζει. Στο διάστημα από το 45΄ έως το 60  στην Ξάνθη μου άρεσε πολύ και θεωρώ ότι είχε την ευκαιρία να πάρει το θετικό αποτέλεσμα».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:

«Πίστευα ότι ο Άρης θα το κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός μπορώ να πω ότι το είχε στα… χαμένα αυτό το ματς και συνεπώς έμεινε ικανοποιημένος και με τον βαθμό, που πήρε. Ο Άρης φάνηκε πως δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος γι΄ αυτό το παιχνίδι. Όταν αλλάζεις προπονητή, συνήθως έχεις θετικά αποτελέσματα, αλλά βλέπουμε φέτος ότι όχι μόνο ο Άρης, αλλά και η Βέροια δεν πήραν τέτοια αποτελέσματα, μετά από αλλαγές στην τεχνική ηγεσία».

Αν βλέπει κάποια δείγματα, που τον ανησυχούν, αναφορικά με τους τραυματισμούς:

«Δεν μου άρεσε που βγήκαν όλοι και μιλούσαν για τους τραυματισμούς. Κράμπα μπορεί να πάθει ένας ποδοσφαιριστής ακόμα και από το πολύ άγχος. Σίγουρα, δεν είναι τυχαίο που έπαθαν τέσσερις παίκτες. Αυτό κάτι δείχνει…. Σημαίνει ενδεχομένως ότι ο μηχανισμός δούλεψε παραπάνω…. Δεν θέλω να πω ότι φταίει ο Μιλίνκοβτς ή ο Παντελίδης. Ο προπονητής είναι αυτός που δίνει το στίγμα για το πώς θα δουλέψει η ομάδα. Μπορεί να φταίνει και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, αν δεν κάνουν καλή ζωή».

Αν ήταν προπονητής του Άρη, πού θα πήγαινε το ματς με τον Πανιώνιο:

«Ο Πανιώνιος έχει στον πάγκο του έναν έμπειρο προπονητή, που ξέρει τα μονοπάτια και έχει περάσει από δυσκολίες. Έχει παιδιά που τρέχουν πάρα πολύ, δεν έχει αλλάξει πολύ τον κορμό του από πέρυσι. Το παιχνίδι θα πάει στο ποιος είναι πιο ικανός από τον πάγκο για να βοηθήσει. Ο Άρης έχει 2-3 παίκτες με μεγαλύτερη ποιότητα, όπως και ο Πανιώνιος τον Κολοβό. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν δικαίωμα για μεταγραφές, αλλά και οι δύο κυνηγούν αυτά τα παιχνίδια».

Για τον κύριο Στυλιάρα, ο οποίος είχε αποβάλλει στον «τελικό» του περσινού πρωταθλήματος για τον Άρη στο Περιστέρι τον Αγκάνθο:

«Ο Αγκάνθο είναι έμπειρος παίκτης. Θα το έβλεπα και θετικά, που σφυρίζει αύριο ο Στυλιάρας, γιατί μπορεί να βγήκε ο Ισπανός, αλλά η ομάδα κέρδισε. Θα το θεωρούσα τυχερό…».

Για το αν θα πάει αύριο στη Νέα Σμύρνη:

«Δεν θέλω να πάω, προκειμένου η παρουσία μου εκεί να μην δώσει λαβές για περαιτέρω σχόλια…».

To Top