Το χέρι μπαίνει… εύκολα στο τσεπάκι

Διψήφιο αριθμό κίτρινων καρτών, έχει σημειώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, ο Άρης…

Οι «κιτρινόμαυροι», με εξαίρεση τον αγώνα της πρεμιέρας, κόντρα στον Αιγινιακό (καμία κάρτα), δέχθηκαν ουκ ολίγες κάρτες στις δύο επόμενες αγωνιστικές.

Για την ακρίβεια, συνολικά… επτά (!) στα Τρίκαλα, εκεί όπου ο ρέφερι Φωτιάς από την Πέλλα, είχε μονίμως το χέρι στο… τσεπάκι, για να «κιτρινίσει» κάποιον ποδοσφαιριστή του Άρη. Άλλωστε, η διαιτησία του ήταν κάκιστη, παρότι ο Άρης κατάφερε ακόμα κι έτσι να «αποδράσει» με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Κάτι αντίστοιχο, συνέβη και την περασμένη Κυριακή. Τα «φαλτσοσφυρίγματα» του Καρατέρπου, δεν κρίθηκαν ικανά για να απολέσει βαθμούς η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, ωστόσο ο διαιτητής από την Κοζάνη, «κιτρίνισε» τρεις παίκτες του Άρη σε φάσεις, όπου θα μπορούσε να τις αποφύγει.

Σχετικά: Νίκος Οικονόμου

Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1988. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με την αθλητική δημοσιογραφία οριοθετείται χρονικά στα τέλη του 2011, ως μαθητευόμενος στα Αθλητικά Νέα. Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς, μεταπήδησε στα Σπορ του Βορρά, όπου έμεινε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013. Ανήκει στην «οικογένεια» του PRESSARIS από τον Μάρτιο του 2014. Παράλληλα, από τον Μαιο του 2015 εργάζεται -μέχρι και σήμερα- στην «Arena Press» και τον «Arena FM 89,4».

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us