Πλήρη εικόνα θέλει ο Ρανιέρι

Κάθε λεπτομέρεια για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδας θέλει να γνωρίζει ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Για αυτό τον λόγο οι διεθνείς βρέθηκαν σήμερα στον Άγιο Κοσμά και (σε δύο γκρουπ) υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις και εργοφυσιολογική αξιολόγηση.

Μάλιστα, ο έλεγχος των παικτών έγινε με προηγμένο επιστημονικό σύστημα, το οποίο προσφέρει εξαιρετικά χρήσιμα και λεπτομερή στοιχεία για τον ομοσπονδιακό τεχνικό και τους συνεργάτες του για τη φυσική κατάσταση των παικτών, τα οποία καταχωρούνται σε βάση δεδομένων.

Από εκεί και πέρα, το απόγευμα (στις 18:00) είναι προγραμματισμένη προπόνηση εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Ρουμανία στο Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του Euro 2016. Ωστόσο, σήμερα θα είναι κλειστή για το κοινό και τα Μέσα.

Τέλος, αργότερα θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία μεταξύ των παικτών για την ανάδειξη των τριών αρχηγών της ομάδας, αφού όπως δήλωσε κατά την παρουσίασή του ο κ. Ρανιέρι «θα πω στους παίκτες πως το να είσαι αρχηγός της Εθνικής είναι πολύ σημαντικό. Αντιπροσωπεύεις όλη την ομάδα και τη χώρα. Θα γίνει η επιλογή με εκλογές. Ο αρχηγός, θα πρέπει να έχει το χάρισμα να σηκώνει το “βάρος” μίας τέτοιας τιμής».

Πηγή: www.sport-fm.gr

To Top