Πληρωμές στην ΚΑΕ και υπόσχεση για εξόφληση την άλλη βδομάδα

Η διοίκηση της ΚΑΕ προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπής στις πληρωμές της προς τους παίκτες του φετινού ρόστερ, παράλληλα με τις όποιες υποχρεώσεις υπάρχουν από τα περασμένα χρόνια και έχουν μπει σε διακανονισμούς. Σήμερα οι παίκτες της ομάδας πληρώθηκαν έναντι της δεύτερης δόσης των συμβολαίων τους και μαζί έλαβαν την υπόσχεση ότι θα εξοφληθούν την επόμενη βδομάδα.

Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ – και όχι μόνο στον Άρη – παραμένει κάτι παραπάνω από δύσκολη. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ακόμα δεν έχουν εισπραχθεί χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, γιατί ακόμα δεν έχει υπογραφεί από τον ΕΣΑΚΕ η σύμβαση με την ΕΡΤ!

Μέσα από πολλές δυσκολίες, η διοίκηση της ΚΑΕ βρήκε χρήματα για να πληρώσει έστω και έναντι τους παίκτες της ομάδας για την δόση Οκτωβρίου και υποσχέθηκε πως θα εξοφλήσει τους πάντες την επόμενη βδομάδα.

Πέρα από τα συγκεκριμένα έσοδα που περιμένει η ΚΑΕ από τηλεοπτικά και ΟΠΑΠ ευελπιστεί ότι την επόμενη βδομάδα θα πάρει και μια μεγάλη “ανάσα” από τα έσοδα που θα προκύψουν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για να τα διαθέσει στις υποχρεώσεις της.

 

To Top