«Πληρώστε μας»! (video)

Μ΄ ένα ξεχωριστό τρόπο εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους οι ποδοσφαιριστές της Καρταχένα και της Λουσένα για την καθυστέρηση των μισθών τους στο μεταξύ τους πρόσφατο ματς. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να είναι αντίπαλοι μόλις σφυρίξει ο διαιτητής την έναρξη του αγώνα, αλλά κάποιες φορές τους συνδέουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στο πλαίσιο του κυριακάτικου (29/3) αγώνα ανάμεσα στην Καρταχένα και την Λουσένα για την τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, οι 22 ποδοσφαιριστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εκφράσουν τα παράπονά τους προς τις διοικήσεις τους για τη μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές τους.

Συγκεκριμένα, μόλις ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι σχημάτισαν μία γραμμή γύρω από το κέντρο του αγωνιστικού χώρου, ενώ οι αντίπαλοί τους έπεσαν στα γόνατα. Ύστερα από περίπου μισό λεπτό σταμάτησε η διαμαρτυρία εν μέσω χειροκροτημάτων από τις κερκίδες και συνεχίστηκε κανονικά το ματς, όπου η Καρταχένα επικράτησε με 1-0 της Λουσένα.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top