ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έγινε… δουλειά! Εννέα γκολ, σε τρία ματς, μέσα σε μόλις 10 μέρες….

Αναζητούσε το “φάρμακο” για να εξαλείψει τη δυστοκία που εμφάνισε, όχι μόνο στα δύο πρώτα επίσημα της σεζόν για το πρωτάθλημα, αλλά και στα φιλικά που προηγήθηκαν.

Ο Άρης των τελευταίων τριών επίσημων ματς, διαφέρει παρασάγγας από αυτόν που έκανε την εμφάνισή του στην αρχή της σεζόν. Κι αυτό θα πρέπει να θεωρείται έργο του Νίκου Αναστόπουλου.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπορεί να μην έχουν αλλάξει κάτι ως προς την αγωνιστική τους νοοτροπία, με τον “Αναστό” για παράδειγμα να επιμένει με σχήμα με έναν φορ περιοχής, ωστόσο είναι φοβερά αποτελεσματικός. Νίκη επί του Κισσαμικού με 1-0 το πιο προηγούμενο Σάββατο, τρία γκολ κατά του Αστέρα Τρίπολης μία εβδομάδα πριν και πέντε γκολ επί της Καλλονής, χθες.

Στην διακοπή είναι γεγονός, ότι έγινε σημαντική δουλειά. Η όλη κατάσταση υποχρέωσε τον Νίκο Αναστόπουλο να δώσει μεγάλη έμφαση στον τομέα αυτό. Τα πρώτα αποτελέσματα άκρως θετικά. Ζητούμενο η διάρκεια.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν “χτίσει” ήδη ένα μικρό νικηφόρο σερί και κόντρα στον Πανελευσινιακό, έχουν την ευκαιρία να το διευρύνουν.

To Top