Έρικσον συγκινημένος στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Επέστρεψα σπίτι μου…»

Share This:

Ο Ουλφ Έρικσον, ένας φίλος από τα παλιά επέστρεψε στον τόπο του… εγκλήματος, στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης! 

Τριάντα και πλέον χρόνια μετά η φλόγα του για τον Άρη δεν λέει να κοπάσει και η αγάπη του για την Θεσσαλονίκη διατηρείται αναλλοίωτη στον χρόνο.

Ο Σουηδός παλαίμαχος πια ποδοσφαιριστής βρίσκεται μαζί με την σύζυγο του Ανίκα, από χθες στη Θεσσαλονίκη και δίνει το παρών στον αγώνα του Άρη με τον Παναιγιάλειο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης τον συνάντησε το PRESSARIS μαζί με τη σύζυγό του και τον επιστήθιο φίλο του Δημήτρη Κούλη. Συγκινημένος παραδέχθηκε ότι: «Επέστρεψα σπίτι μου, είμαι πολύ χαρούμενος που θα δω τον Άρη, την αγαπημένη μου ομάδα. Η καρδιά μου ανήκει πάντα εδώ».

Λίγο πριν ανέβει στα Vip’s του γηπέδου τον συνάντησε ο πρώην συμπαίκτης του, Γιάννης Μιχαλήτσος. Αγκαλιάστηκαν με θέρμη και θυμήθηκαν τα παλιά, με τον Έρικσον αστειευόμενος να λέει: «Γιάννη, μάλλον ψήλωσες όλα αυτά τα χρόνια…».

Ο Ούλφ Έρικσον με τη σύζυγό του Αμίκα, τον φίλο του Δημήτρη Κούλη και τον Νίκο Οικονόμου.

Σχετικά: Γιώργος Τότσικας

Μια αγγελία "ζητούνται συνεργάτες για τους αγώνες της ΕΠΣΜ" στα "ΣΠΟΡ του Βορρά" την άνοιξη του 1987 αποτέλεσε την αφορμή. Το... μικρόβιο, άλλωστε, υπήρχε πολλά χρόνια πριν. Δάσκαλοι τότε ο Δημήτρης Μπούζας και ο Σαράντης Πανταζής, αντί να τον στείλουν... σπίτι του, τον άφησαν να συνεχίσει το... ταξίδι. Εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει την σχολή Οικονομικών και Νομικών επιστημών του ΑΠΘ στο δεύτερο έτος, για να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, γι αυτό δηλαδή που έγραφε από μικρό παιδί στις εκθέσεις του με θέμα "τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις". Τι ταξίδι κι αυτό... Από την Εθνικής Αντίστασης και τα "ΣΠΟΡ του Βορρά", στην... αντίσταση του αθλητικού τύπου της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη δημιουργία της "Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης" το 1991. Σχεδόν εννιά χρόνια μετά, βρέθηκε στο... "πανεπιστήμιο" των εφημερίδων "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη", εκεί όπου ήταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Μέχρι πρόσφατα τον διαβάζαμε στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Η πρώτη ραδιοφωνική απόπειρα έγινε πριν πολλά χρόνια στο "Πανόραμα 86", μια από τις τολμηρές προσπάθειες της πόλης εκείνη την εποχή, με βασικό τότε σχολιαστή τον Γιώργο Κούδα. Συνέχισε στον "Α103", μετά στο "Αθλητικό Μετρόπολις" με την εκπομπή "Metrosport" μέχρι και το 2000, για να επιστρέψει στον "Α103". Στα τηλεοπτικά είχε... άγνοια κινδύνου όταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 δοκίμασε (για δυο χρόνια παρακαλώ...) στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τον "ΑΝΤ1", αλλά τελικά προτίμησε από το να ασχολείται με τα... εγκλήματα τιμής, να περάσει στα... all time classic εγκλήματα των... διαιτητών και τις... απιστίες της "στρόγγυλης θεάς"! Βρέθηκε από τις πρώτες μέρες της έναρξής του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports (Filmnet τότε) το 1994, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2000. Το 2009 τον είδαμε στους αγώνες μπάσκετ του Άρη σε ΑΝΤ1 και "Makedonia TV" και την περίοδο 2010-11 στην εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία των κίτρινων στο Γιουρόπα λιγκ στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Άρη και σχολιογραφούσε στο The Player. Ο Γιώργος Τότσικας γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1968 στη Θεσσαλονίκη.

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us