ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ατλαμάζογλου (νομικός Άρη): “Οι ενστάσεις κατά της Λαμίας θα εκδικαστούν σύντομα”

O νομικός του Άρη, Πάρης Ατλαμάζογλου μίλησε για την υπόθεση των καταγγελιών των “κιτρινόμαυρων”  και του ΟΦΗ κατά της Λαμίας. Εξέφρασε, μάλιστα, την εκτίμηση ότι σύντομα αυτές θα εκδικαστούν και αυτό θα γίνει πριν την επικύρωση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά ο Ατλαμάζογλου ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ:

«Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση βρίσκεται σε εκκρεμή εξέλιξη. Εκείνο που πρέπει να ξεκαθαρίσω είναι ότι η αρχειοθέτηση δεν επηρεάζει την κρίση που θα έχει η πειθαρχική επιτροπή. Εννοείται ότι μπορεί να τη δικάσει. Πρόκειται για δύο ανεξάρτητα θεσμικά όργανα που δεν επηρεάζει το ένα το άλλο.

Η κυρία Μπόζνου σε συνάντηση που είχαμε παρουσία και του δικηγόρου του ΟΦΗ, Μανώλη Φωτάκη δεν είπε ότι δεν δικάζει. Δεν απάντησε στο ερώτημά μας. Υπενθυμίζω ότι ανάλογη ένσταση εκδικάστηκε πέρυσι μετά από δύο μήνες. Η καταγγελία μας έχει γίνει εδώ και 40 ημέρες. Συναντηθήκαμε με τον κύριο Σιμιτζόγλου και μας εξέφρασε την έκπληξή του που στάλθηκε στον ίδιο η υπόθεση. Εκτιμά ότι δεν έπρεπε να αναμιχθεί.

Δεν μπορώ να υποθέσω, γιατί η κυρία Μπόζνου έστειλε την υπόθεση στον κύριο Σιμιτζόγλου. Το διαβιβαστικό έγγραφο δεν το έχουμε λάβει ακόμα. Είναι περίεργο που δεν έχουν εκδικάσει ακόμα την υπόθεση. Τέθηκε το θέμα στην κυρία Μπόζνου και εκτίμησή μου είναι ότι με τις ενέργειες που γίνονται, η εκδίκαση θα γίνει πολύ σύντομα. Και πριν την επικύρωση της βαθμολογίας. Εκτός από το δεδικασμένο είναι και το νομοθετικό πλαίσιο βάσει του οποίου δικάζονται οι καταγγελίες».

To Top