ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτός είναι ο “χάρτης” της φετινής περιπέτειας του Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ (photo)

Ο Άρης έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της “επόμενης μέρας” που βρίσκει τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, εκεί όπου στόχος είναι η γρήγορη επίτευξη της ανόδου, ώστε ο “Γολγοθάς” των τελευταίων ετών να αποτελέσει σύντομα μία κακή ανάμνηση.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα βρουν απέναντί τους, 17 ομάδες, σε ένα πρωτάθλημα που διεξαχθεί και φέτος (όπως και πέρυσι) χωρίς ομίλους. Αν δεν προκύψει αναδιάρθρωση και έχουμε πρωτάθλημα 18 ομάδων σε έναν όμιλο, οι ομάδες που θα συγκροτούν τη Β’ Εθνική της νέας σεζόν, θα είναι οι εξής:

Άρης, Αγροτικός Αστέρας (Θεσσαλονίκη), ΑΕΛ Καλλονής (Λέσβος), Αιγινιακός (Βόρεια Πιερία), Αναγέννηση Καρδίτσας (Καρδίτσα), ΑΟ Τρίκαλα (Τρίκαλα), ΑΟ Χανιά (Χανιά), Απόλλων Σμύρνης (Αθήνα), Αχαρναϊκός (Αθήνα), Καλλιθέα (Αθήνα), Κισσαμικός (Χανιά), ΠΑΣ Λαμία (Λαμία), ΟΦΗ (Ηράκλειο), Παναιγιάλειος (Αίγιο), Πανελευσινιακός (Αθήνα) ή Ζάκυνθος, Πανθρακικός (Κομοτηνή), Πανσερραϊκός (Σέρρες) και Σπάρτη (Σπάρτη).

Aπό την Γ΄Εθνική, τον Άρη ακολούθησαν στη Φούτμπολ Λιγκ, ακόμα τρεις ομάδες. Οι ΟΦΗ, Αιγινιακός και Σπάρτη, που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους τους. Από την Σούπερ Λίγκα, υποβιβάστηκαν Πανθρακικός και Καλλονή.

Πολλά τα… χιλιόμετρα που θα καταγράψουν φέτος οι “κιτρινόμαυροι”. Θα χρειαστεί να ταξιδέψουν,τρεις φορές στην Κρήτη (ΟΦΗ, Κισσαμικό, Χανιά), τέσσερις στην Αττική (Αχαρναϊκός, Πανελευσιανιακός, Απόλλων, Καλλιθέα) και δύο φορές στην Πελοπόννησο (Σπάρτη-Παναιγιάλειο). Φυσικά, μέσα σε όλα αυτά και το ταξίδι στην Μυτιλήνη.

Δείτε τον “χάρτη” με τις ομάδες, αφαιρώντας την Ζάκυνθο (αριστερά κάτω στο Ιόνιο), η οποία υποβιβάστηκε στην Γ΄Εθνική.

football_league_2016-17

 

 

Ο χάρτης είναι του sport24.gr

 

To Top