ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δείτε την νέα μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ (photo)

H κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται σήμερα το απόγευμα και λίγες ώρες νωρίτερα παρουσιάστηκε η μπάλα που θα κλωτσάνε οι σούπερ σταρ της διοργάνωσης.

Τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Φέρει γραμμένες φράσεις παικτών, οι οποίοι εκφράζουν τη γνώμη τους σχετικά με τη «νίκη». Το σχέδιο της είναι βασισμένο στο λογότυπο της διοργάνωσης με άσπρα πάνελ και αστέρια σε χρώμα σκούρο πράσινο.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Τόνις Κρόος, ο Μεσούτ Οζίλ και ο Χάμες Ροδρίγκες που εξηγούν πως φτάνουν στη νίκη. «Παίξε τη ζωή σου, παίζω τη δική μου» έγραψε ο Οζίλ, «Το να ελέγχεις το παιχνίδι είναι τα πάντα» ήταν τα λόγια του Κρόος, ενώ ο Χάμες συμπλήρωσε: «Η δημιουργικότητα κερδίζει». «Πρέπει να είσαι γρηγορότερος και από σφαίρα» ήταν το μήνυμα του Μπέιλ.

Η επίσημη μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ θα χρησιμοποιηθεί και στα επεισόδια της σειράς Gamedayplus της adidas που επιστρέφει αυτή τη σεζόν.

132146

To Top