ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βένος: «Δεν έχει άλλα περιθώρια»

O πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη, Γιάννης Βένος, αναφέρθηκε, τόσο στην πορεία της ομάδας, όσο και στο προσωπικό δράμα του Αρτούρ Λεκμπέλο, μιλώντας στον «Arena FM 89,4»:

«Έχει μείνει πίσω η ομάδα αρκετά. Δεν έχει περιθώρια να κάνει ούτε μία γκέλα. Ακόμα και με την Καλλιθέα δεν ικανοποίησε, παρά την άνετη επικράτησή της. Έχει πολλά κενά. Φταίει η προετοιμασία το καλοκαίρι, το ρόστερ, κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή. Ο Άρης ήδη παλεύει και είναι κακό, ενώ θα έπρεπε να είναι ήδη μπροστά στη βαθμολογία».

Αναφορικά, με το θέμα του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Άρη, Αρτούρ Λεκμπέλο, τόνισε: «Είναι ένα πρόβλημα το οποίο εμφανίστηκε πριν από 4-5 χρόνια. Εμείς το μάθαμε πριν από επτά μήνες. Είναι τόσο περήφανο παιδί, δεν θέλει να φορτωθεί στους άλλους. Δεν κοινοποιήθηκε τόσο καιρό, αλλά επειδή πρέπει να κάνει μία θεραπεία, χρειάζονται αρκετά χρήματα. Είναι μία σπάνια, νευρομυϊκή πάθηση, κατά την οποία παραλύουν τα άκρα του ανθρώπου, με στόχο την καρδιά. Ήδη έχει πρόβλημα στα δύο χέρια του. Είναι χρέος μας να κάνουμε ότι μπορούμε. Θα κάνουμε πολλά πράγματα και αγώνα, για να συγκεντρώσουμε τον κόσμο. Αλλά πέρα από αυτά θα απευθυνθούμε σε φορείς, εταιρίες και χορηγούς».

To Top