ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεν αλλάζει και πολλά ο Κωστένογλου…

Ελάχιστες πρόκειται να είναι οι αλλαγές του Νίκου Κωστένογλου στην αρχική ενδεκάδα του Σαββάτου στο Ηράκλειο, συγκριτικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Οι μόνες αλλαγές έγκεινται στις επιστροφές που θα έχει και θα του δώσουν ακόμα περισσότερες επιλογές, όπως αυτές των Στάθη Ταυλαρίδη και Μανώλη Τζανακάκη.

Ο Μανώλης Τζανακάκης εξέτισε -με τον Αχαρναϊκό- την τιμωρία του και δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ντάρσι Νέτο, να διατηρείται για δεύτερο σερί ματς στο δεξί. Στο κέντρο της άμυνας επιστέφει στο πλευρό του Ούγκο Σόουζα, ο Στάθης Ταυλαρίδης, ενώ στη μεσαία γραμμή διατηρούνται οι Βασίλης Ρόβας και Πίτου Γκαρδία.

Δοκιμές γίνονται παράλληλα και αναφορικά με τους Ανδρέα Τάτο και Μπάμπη Παυλίδη, οι οποίοι άλλαζαν συνεχώς θέσεις, μεταξύ τους. Προβάδισμα, ωστόσο, για το αριστερό άκρο της επίθεσης έχει ο Μπάμπης Παυλίδης με τον αρχηγό του Άρη να διατηρεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη θέση όπου αγωνίζεται πάντα, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπράνα Ίλιτς. Στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Μάρκος Ντούνης…

To Top