Δικαίωση Άρη! Κανονικά τα δελτία των τεσσάρων

Ο Άρης δικαιώνεται για την υπόθεση των τεσσάρων δελτίων και οι παίκτες που είχαν το θέμα με την έκδοσή τους, τελικά θα αγωνιστούν κανονικά στο νέο πρωτάθλημα!

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά

To Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αποφασίζει θετικά για τους Τάτο, Ρόβα, Τσουμάνη, Χαριτωνίδη, για τους οποίους προέκυψαν σε πρώτο βαθμό εμπόδια από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της Ομοσπονδίας, μια και δεν κατατέθηκαν μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια οι αιτήσεις μεταβολών για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του Αρη που ανήκαν στο περσινό ρόστερ, ως ερασιτέχνες και θα έπρεπε τα επαγγελματικά τους συμβόλαια να έχουν κατατεθεί μέχρι 31 Αυγούστου, βάσει της αρχικής απόφασης.

Εν τέλει οι κίτρινοι δικαιώνονται, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης και οι παίκτες θα βγάλουν κανονικά  δελτία, μια και θεωρήθηκε αυτό που υποστήριζε ο Άρης αρχικά, ότι ήταν ελεύθεροι και δεν θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τον Ιανουάριο (εφόσον είχε απορριφθεί η έφεση).

Την ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησε ο νομικός εκπρόσωπος Αργύρης Λίβας, ενώ παρόντες από τον ΠΣΑΠ ήταν ο δικηγόρος Μανώλης Αλαφραγκής και ο Σταμάτης Συρίγος.

Η διαδικασία κράτησε περίπου 20 λεπτά, όπου η πλευρά του Άρη και του ΠΣΑΠ προσπάθησαν να πείσουν τον πρόεδρο του Διαιτητικού Δικαστηρίου, τον αρεοπαγίτη Δημήτρη Γεωργά, ότι οι τέσσερις παίκτες θεωρούνται άνεργοι επαγγελματίες και όχι άνεργοι ερασιτέχνες, καθώς στο παρελθόν είχαν συνάψει επαγγελματικά συμβόλαια.

Κύκλοι της ΠΑΕ Άρης ανέφεραν πως περιμένουν πλέον μόνο την οριστική απόφαση για την έκδοση δελτίων, η οποία θα εκδοθεί είτε σήμερα το απόγευμα είτε αύριο το πρωί.

Σε κάθε περίπτωση οι τέσσερις παραπάνω παίκτες θα ενισχύσουν τον Άρη στη Φούτμπολ λιγκ και στην προσπάθειά του για επιστροφή στην Σούπερ λίγκα.

 

Σχετικά: Γιώργος Τότσικας

Μια αγγελία «ζητούνται συνεργάτες για τους αγώνες της ΕΠΣΜ» στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» την άνοιξη του 1987 αποτέλεσε την αφορμή. Το… μικρόβιο, άλλωστε, υπήρχε πολλά χρόνια πριν.
Δάσκαλοι τότε ο Δημήτρης Μπούζας και ο Σαράντης Πανταζής, αντί να τον στείλουν… σπίτι του, τον άφησαν να συνεχίσει το… ταξίδι. Εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει την σχολή Οικονομικών και Νομικών επιστημών του ΑΠΘ στο δεύτερο έτος, για να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, γι αυτό δηλαδή που έγραφε από μικρό παιδί στις εκθέσεις του με θέμα «τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις».
Τι ταξίδι κι αυτό…
Από την Εθνικής Αντίστασης και τα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στην… αντίσταση του αθλητικού τύπου της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη δημιουργία της «Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης» το 1991. Σχεδόν εννιά χρόνια μετά, βρέθηκε στο… «πανεπιστήμιο» των εφημερίδων «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», εκεί όπου ήταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012.
Μέχρι πρόσφατα τον διαβάζαμε στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».
Η πρώτη ραδιοφωνική απόπειρα έγινε πριν πολλά χρόνια στο «Πανόραμα 86», μια από τις τολμηρές προσπάθειες της πόλης εκείνη την εποχή, με βασικό τότε σχολιαστή τον Γιώργο Κούδα. Συνέχισε στον «Α103», μετά στο «Αθλητικό Μετρόπολις» με την εκπομπή «Metrosport» μέχρι και το 2000, για να επιστρέψει στον «Α103».
Στα τηλεοπτικά είχε… άγνοια κινδύνου όταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δοκίμασε (για δυο χρόνια παρακαλώ…) στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τον «ΑΝΤ1», αλλά τελικά προτίμησε από το να ασχολείται με τα… εγκλήματα τιμής, να περάσει στα… all time classic εγκλήματα των… διαιτητών και τις… απιστίες της «στρόγγυλης θεάς»!
Βρέθηκε από τις πρώτες μέρες της έναρξής του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports (Filmnet τότε) το 1994, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2000. Το 2009 τον είδαμε στους αγώνες μπάσκετ του Άρη σε ΑΝΤ1 και «Makedonia TV» και την περίοδο 2010-11 στην εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία των κίτρινων στο Γιουρόπα λιγκ στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Άρη και σχολιογραφούσε στο The Player.
Ο Γιώργος Τότσικας γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1968 στη Θεσσαλονίκη.

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us