Επιβεβαιώνει την… άνοδό του ο Σόουζα!

Το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν ακολούθησε προετοιμασία με κάποια ομάδα, καθώς είχε μείνει ελεύθερος από την βελγική Μπέβερεν, παρότι είχε ξεπεράσει έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για περίπου 3-4 μήνες.

Η φετινή χρονιά κυλάει για τον Ούγκο Σόουζα, από το ξεκίνημά της, με τους καλύτερους οιωνούς. Δείχνει καθημερινά από τη μέρα που συναντήθηκε με τον Θοδωρή Καρυπίδη κι έπειτα την όρεξή του να δουλέψει σκληρά.

Στο χθεσινό φιλικό με τον Παναιτωλικό, ήταν εκ των διακριθέντων του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, επισφραγίζοντας την εμφάνισή του με ένα εξαιρετικό σε «εκτέλεση» γκολ.

Ο Πορτογάλος έχει βρει τον ρυθμό του, μοχθεί καθημερινά στις προπονήσεις, όντας άψογος σε συμπεριφορά και εξαιρετικός επαγγελματίας στο αγωνιστικό σκέλος.

Τα πρώτα δείγματα της προσπάθειας που καταβάλλει δόθηκαν στο χθεσινό φιλικό. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο, πως φέτος θα είναι η χρονιά του, καθώς αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό θα ηγηθεί της άμυνας του Άρη.

Σχετικά: Νίκος Οικονόμου

Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1988. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με την αθλητική δημοσιογραφία οριοθετείται χρονικά στα τέλη του 2011, ως μαθητευόμενος στα Αθλητικά Νέα. Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς, μεταπήδησε στα Σπορ του Βορρά, όπου έμεινε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013. Ανήκει στην «οικογένεια» του PRESSARIS από τον Μάρτιο του 2014. Παράλληλα, από τον Μαιο του 2015 εργάζεται -μέχρι και σήμερα- στην «Arena Press» και τον «Arena FM 89,4».

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us