ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή στο PRESSARIS: “Οι δικαστικές εφευρέσεις σε βάρος του Άρη και η ανάγκη συσπείρωσης όλων μας! Τίποτα δε χάθηκε”

Την γνωστή επαναλαμβανόμενη… συγκυρία των δικαστικών εφευρέσεων σε βάρος του Άρη και την ανάγκη συσπείρωσης όλων μέσα στην κιτρινόμαυρη οικογένεια “γιατί τίποτα δεν χάθηκε” επισημαίνει με επιστολή του φίλος αναγνώστης στο PRESSARIS.

Ομολογεί ότι… τρελαίνεται με αυτά που γίνονται και προτρέπει επίσης να αποφεύγονται δηλώσεις και ρεπορτάζ και δηλώσεις των άλλων ομάδων. Στο σημείο αυτό πολύ φιλικά, υπογραμμίζουμε ότι οι ανάγκες του δημοσιογραφικού ρεπορτάζ και η αυτονόητη υποχρέωση για την όσο πιο πλήρη και σφαιρική ενημέρωση των φίλων αναγνωστών, “επιβάλλει” την δημοσιοποίηση ανάλογων θεμάτων, ειδικά πλέον που με την έκρηξη του διαδικτύου “ουδέν κρυπτόν”.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την επιστολή του αναγνώστη Απόστολου Καλέμου:

“Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το ρεπορτάζ που αναπαράγεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την τύχη της ένστασης της ομάδας μας και τον αναθεματισμό που για άλλη μια φορά αποδεικνύει πως ο ΑΡΗΣ ιστορικά «τρώει τα μούτρα του» όταν ζητά απλά την εφαρμογή του Νόμου.

Και να θυμίσω πως όταν πρόκειται για υπαιτιότητα του ΑΡΗ εξαντλείται η αυστηρότητα του δικαίου, η κατά γράμμα εφαρμογή και όχι μόνο. Θυμηθείτε την Κουρομπίλια που τραυματίστηκε από άδειο πλαστικό μπουκαλάκι ( σκεφτείτε να ήταν γεμάτο) και μας στέρησε την έξοδο στην Ευρώπη, τα δελτία οι παλαιότεροι που μας οδήγησαν στη Β’, τις 9 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και τα λοιπά.

Όταν ιστορικά είχαμε δίκιο, και υπήρχε και δεδικασμένο για ορισμένες περιπτώσεις, περίπτωση να ανεβούμε με μπαράζ με τον Κοσμά Καλαιτζίδη, με παρέμβαση Κούγια τότε (σύμπτωση και πάλι) που ήταν στη Football League με ΑΕΛ, άλλαξαν κανονισμό μεσούσης της περιόδου. Θυμηθείτε την εφεύρεση των μπαράζ το 1980 οι παλαιότεροι, που ενώ δικαιούμασταν το τίτλο, τον παίξαμε στα ζάρια στο Βόλο.

Και φτάνουμε στο σήμερα που ενώ πέρυσι για ακριβώς την ίδια περίπτωση, με ακριβώς τον ίδιο παραβάτη (Μπάμπης είναι αυτός) τιμωρήθηκε ο Απόλλων, και με ακριβώς την ίδια δικαστίνα. Πιο αντιγραφικά δε γινόταν, πιο δεδικασμένο πεθαίνεις που λένε. Κι όμως, επειδή είσαι ο ΑΡΗΣ, ναι επειδή δεν είσαι απλά αρης, γυρίζει ο τόπος ανάποδα.

Προσωπικά, είμαι άρρωστος με την ομάδα μας. Και όταν βλέπω να ανεβάζετε αυτά τα ρεπορτάζ τρελαίνομαι. Αφήστε το να περάσει και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ασχοληθείτε με το αγωνιστικό. Ο κόσμος έχει κουραστεί τα τελευταία χρόνια με όλα αυτά τα δικαστικά και τα παράλογα που συμβαίνουν σε βάρος μας. Είναι λάθος να βγάζετε τις προκλητικές δηλώσεις προέδρου αντίπαλης ομάδας. Μη μεγαλώνετε αυτούς που μπροστά στο μεγάλο μας ΑΡΗ προσπαθούν να  πάρουν λίγο μπόι.  Αυτούς που δε τους ήξερε η μάνα τους.

Με τον κόσμο μας , ας στηρίξουμε επιτέλους αυτό τον άνθρωπο που βοήθησε και βοηθάει και ας τον γλυκάνουμε λιγάκι. Τίποτε δε χάθηκε. Ας πιστέψουμε στο νικηφόρο σερί που οδηγεί στην άνοδο. Και στη τελική, ναι αν ήμουν ο Καρυπίδης αύριο κιόλας θα απέσυρα την ένσταση για να αποδείξω ότι δεν ήρθα στον ΑΡΗ για να πάρω εφήμερη δημοσιότητα αλλά θέλω να βάλω ένα σωστό θεμέλιο για το αύριο και έχω όνειρα και φιλοδοξίες για τον ΑΡΗ.

Φιλικά

Απόστολος Καλέμος”

To Top