Η επιβράβευση του Ντούνη…

Αναμφισβήτητα επρόκειτο για τον ποδοσφαιριστή, που με την είσοδό του στο Παγκρήτιο, στο ημίχρονο άλλαξε την ροή του αγώνα…

Ο Μάρκος Ντούνης πέτυχε το γκολ της μείωσης σκορ απέναντι στον Εργοτέλη, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Βαγγέλη Πλατέλλα για το νικητήριο. Ο Δημήτρης Σπανός έχει αποδείξει πόσο δίκαιος είναι με τους ποδοσφαιριστές του και γι αυτό, πρόκειται αύριο να τον χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Ως μία επιβράβευση της εξαιρετικής του εμφάνισης στην Κρήτη, αλλά και γιατί το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ανεβασμένος και στις προπονήσεις.

Η ευκαιρία του 25χρονου εξτρέμ, να πείσει τον προπονητή του, ότι αξίζει περισσότερες ευκαιρίες στην αρχική ενδεκάδα. Άλλωστε, η αυριανή αναμένεται να είναι η πρώτη του φέτος στο πρωτάθλημα…

Σχετικά: Νίκος Οικονόμου

Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1988. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με την αθλητική δημοσιογραφία οριοθετείται χρονικά στα τέλη του 2011, ως μαθητευόμενος στα Αθλητικά Νέα.

Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς, μεταπήδησε στα Σπορ του Βορρά, όπου έμεινε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013.

Ανήκει στην «οικογένεια» του PRESSARIS από τον Μάρτιο του 2014. Παράλληλα, από τον Μαιο του 2015 εργάζεται -μέχρι και σήμερα- στην «Arena Press» και τον «Arena FM 89,4».

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us