Η ΠΑΕ περιμένει τον Μπουγκέρα στην… προπόνηση! Καμία εποικοινωνία από τον Αλγερινό

Share This:

Παρά τις πληροφορίες που είδαν από το πρωί το φως της δημοσιότητας για αναχώρηση του Μπουγκέρα από την Θεσσαλονίκη, η ΠΑΕ Άρης δεν έχει καμία ενημέρωση από τον Αλγερινό!

Σε κακόγουστο σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του Ματζίντ Μπουγκέρα, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, χωρίς να έχει ακουμπήσει καν την μπάλα! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλγερινός έχει ήδη αναχωρήσει για το Ντουμπάι, βάζοντας ουσιαστικά ο ίδιος ένα τέλος στη συνεργασία του με τον Άρη.

Την ίδια ώρα πάντως, στην ΠΑΕ δεν γνωρίζουν κάτι επίσημα, μια και δεν έχουν ανάλογη ενημέρωση ή επικοινωνία με τον διεθνή αμυντικό από την Αλγερία και όπως τονίζουν στην Αλκμήνης τον περιμένουν να εμφανιστεί στην απογευματινή προπόνηση!

Όλα θα ξεκαθαρίσουν (λογικά) τις επόμενες ώρες, όταν και θα ξεκαθαρίσει εάν έφυγε ο Μπουγκέρα, αλλά και το εάν θα επικυρωθεί το πρόωρο διαζύγιο των δυο πλευρών.

Tags

Σχετικά: Γιώργος Τότσικας

Μια αγγελία "ζητούνται συνεργάτες για τους αγώνες της ΕΠΣΜ" στα "ΣΠΟΡ του Βορρά" την άνοιξη του 1987 αποτέλεσε την αφορμή. Το... μικρόβιο, άλλωστε, υπήρχε πολλά χρόνια πριν. Δάσκαλοι τότε ο Δημήτρης Μπούζας και ο Σαράντης Πανταζής, αντί να τον στείλουν... σπίτι του, τον άφησαν να συνεχίσει το... ταξίδι. Εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει την σχολή Οικονομικών και Νομικών επιστημών του ΑΠΘ στο δεύτερο έτος, για να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, γι αυτό δηλαδή που έγραφε από μικρό παιδί στις εκθέσεις του με θέμα "τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις". Τι ταξίδι κι αυτό... Από την Εθνικής Αντίστασης και τα "ΣΠΟΡ του Βορρά", στην... αντίσταση του αθλητικού τύπου της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη δημιουργία της "Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης" το 1991. Σχεδόν εννιά χρόνια μετά, βρέθηκε στο... "πανεπιστήμιο" των εφημερίδων "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη", εκεί όπου ήταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Μέχρι πρόσφατα τον διαβάζαμε στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Η πρώτη ραδιοφωνική απόπειρα έγινε πριν πολλά χρόνια στο "Πανόραμα 86", μια από τις τολμηρές προσπάθειες της πόλης εκείνη την εποχή, με βασικό τότε σχολιαστή τον Γιώργο Κούδα. Συνέχισε στον "Α103", μετά στο "Αθλητικό Μετρόπολις" με την εκπομπή "Metrosport" μέχρι και το 2000, για να επιστρέψει στον "Α103". Στα τηλεοπτικά είχε... άγνοια κινδύνου όταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 δοκίμασε (για δυο χρόνια παρακαλώ...) στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τον "ΑΝΤ1", αλλά τελικά προτίμησε από το να ασχολείται με τα... εγκλήματα τιμής, να περάσει στα... all time classic εγκλήματα των... διαιτητών και τις... απιστίες της "στρόγγυλης θεάς"! Βρέθηκε από τις πρώτες μέρες της έναρξής του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports (Filmnet τότε) το 1994, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2000. Το 2009 τον είδαμε στους αγώνες μπάσκετ του Άρη σε ΑΝΤ1 και "Makedonia TV" και την περίοδο 2010-11 στην εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία των κίτρινων στο Γιουρόπα λιγκ στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Άρη και σχολιογραφούσε στο The Player. Ο Γιώργος Τότσικας γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1968 στη Θεσσαλονίκη.

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us