Η πιθανή εξ Αμερικής χορηγία που θα δώσει άνεση κινήσεων στον Καρυπίδη…

Share This:

Το τελευταίο διάστημα στην επιφάνεια ήρθε το όνομα του Τομ Παπαδόπουλου, Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Θοδωρή Καρυπίδη, όπως αποδείχθηκε και από το τελευταίο ταξίδι του δεύτερου στις ΗΠΑ.

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, εκτός από τις συζητήσεις που έγιναν για τις προσωπικές τους επιχειρήσεις, η κουβέντα έχει περιστραφεί και γύρω από τον Άρη. Σε τι επίπεδο, μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο…

Στο τραπέζι έπεσε και θέμα χορηγίας του Τομ Παπαδόπουλου προς την ΠΑΕ Άρης, η οποία δεν αποκλείεται σύντομα να δρομολογηθεί και να ανακοινωθεί κι επίσημα!

Θα επρόκειτο για μία κίνηση, που θα φέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου, σε μία ακόμα σεζόν, όπου τα έσοδα θα είναι ελάχιστα για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Συμφωνία που θα δώσει ευκαιρία κινήσεων και στον Θοδωρή Καρυπίδη, που προσπαθεί τους τελευταίους μήνες να «μπαλώσει» οικονομικές τρύπες από το περσινό άνοιγμα και φυσικά να είναι συνεπής στα τρέχοντα έξοδα της ομάδας.

 

Σχετικά: Νίκος Οικονόμου

Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1988. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με την αθλητική δημοσιογραφία οριοθετείται χρονικά στα τέλη του 2011, ως μαθητευόμενος στα Αθλητικά Νέα. Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς, μεταπήδησε στα Σπορ του Βορρά, όπου έμεινε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013. Ανήκει στην «οικογένεια» του PRESSARIS από τον Μάρτιο του 2014. Παράλληλα, από τον Μαιο του 2015 εργάζεται -μέχρι και σήμερα- στην «Arena Press» και τον «Arena FM 89,4».

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us