Θέλει ακόμα πολλή δουλειά, έχει όμως χρόνο…

Share This:

Σημάδια βελτίωσης έδειξε στο χθεσινό δυνατό φιλικό ματς με τα Τρίκαλα ο Άρης, παρότι εμφάνισε ορισμένες αδυναμίες…

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν για πρώτη φορά φέτος να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνά τους, στοιχείο που καταδεικνύει ότι οι ποδοσφαιριστές του βρίσκουν σιγά σιγά την απαραίτητη χημεία και τον ρυθμό τους, ως προς την αμυντική λειτουργία. Η μεσαία γραμμή, αποτελούμενη κυρίως από τους Μουμίν-Νίκτς, λειτούργησε άψογα, μην αφήνοντας χώρους στα Τρίκαλα, να αντεπιτεθούν, ενώ είχαν σημαντική συμβολή και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Αντίθετα, ο Άρης υπήρξε επιθετικά «νωθρός» καθώς πέρα από το γκολ, απείλησε ελάχιστες φορές, με τον Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς να είναι «εγκλωβισμένος» από την αντίπαλη άμυνα και τις «πτέρυγες» να μην δίνουν τις αναμενόμενες βοήθειες.

Ο Δημήτρη Σπανός, αναγνώρισε τα λάθη που έγιναν, ξέρει πως να τα διορθώσει και έχει μπροστά του, ίσως και κάτι περισσότερο από ένα μήνα για να εμφανιστεί η ομάδα απολύτως έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το θετικότερο όλων, είναι ότι ο Άρης, παρότι δεν έπεισε με την απόδοσή του, ήταν σοβαρός στον αγωνιστικό χώρο των Τρικάλων, πήρε έστω και σε μία φιλική αναμέτρηση μία.. επαγγελματική νίκη, δείχνοντας πως «χτιζει» χαρακτήρα ομάδας, που θα εξασφαλίζει τα «τρίποντα», ανεξαρτήτως εμφάνισης.

Αν και ακόμα νωρίς τα μέχρι στιγμής δείγματα, δείχνουν μία σημαντική βελτίωση. Το μόνο που απομένει, είναι να διορθωθούν οριστικά τα κακώς κείμενα των φιλικών, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα πλήρως έτοιμη για να εξασφαλίσει την άνοδο.

Σχετικά: Νίκος Οικονόμου

Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1988. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με την αθλητική δημοσιογραφία οριοθετείται χρονικά στα τέλη του 2011, ως μαθητευόμενος στα Αθλητικά Νέα. Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς, μεταπήδησε στα Σπορ του Βορρά, όπου έμεινε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013. Ανήκει στην «οικογένεια» του PRESSARIS από τον Μάρτιο του 2014. Παράλληλα, από τον Μαιο του 2015 εργάζεται -μέχρι και σήμερα- στην «Arena Press» και τον «Arena FM 89,4».

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us