Χοσέ Μαρία Κάσες στο PRESSARIS: «Συζητάω με τον Άρη, με ενδιαφέρει…»

Share This:

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Άρη βρίσκεται ο Χοσέ Μαρία Κάσες. Ο Ισπανός εξτρέμ συζητάει με τους «κιτρινόμαυρους» το ενδεχόμενο συνεργασίας, δηλώνοντας απόλυτα θετικός στην προοπτική της επιστροφής του στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Άρη.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου και απολαμβάνει τις διακοπές του μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την βελγική Έουπεν, στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια. Ο ίδιος, τόνισε εξ΄αρχής, στο PRESSARIS πως έχει συζητήσει με τον Άρη και περιμένει νεότερη επικοινωνία τις επόμενες μέρες:

«Είναι αλήθεια ότι μιλάμε τις τελευταίες μέρες με ανθρώπους του Άρη. Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα».

Το ενδεχόμενο να φορέσεις τη φανέλα του Άρη πως σε κάνει να νιώθεις;

«Έχω τεθεί αντίπαλος του Άρη στο παρελθόν, όταν έπαιζα στον Πανθρακικό. Ξέρω ότι η ομάδα ίσως αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία, αλλά δεν με προβληματίζει. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και αν όλα πάνε καλά στις τελικές συζητήσεις, τότε θα είμαι χαρούμενος γι αυτή τη μεταγραφή».

Έχεις ενημερωθεί για το αν θα υπάρχει νεότερη επικοινωνία;

«Προς το παρόν όχι, αλλά περιμένω τηλέφωνο. Είναι ένα ιστορικό κλαμπ ο Άρης και δεν μπορείς να αρνηθείς εύκολα μία τέτοια πρόταση. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, απόλαυσα την προηγούμενη διαμονή μου εκεί. Αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση τότε ο Άρης, όταν έπαιζα εγώ στην Κομοτηνή, καταλάβαινα ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα. Φαινόταν η δυναμική του από τον κόσμο και όχι μόνο».

Σχετικά: Νίκος Οικονόμου

Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1988. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με την αθλητική δημοσιογραφία οριοθετείται χρονικά στα τέλη του 2011, ως μαθητευόμενος στα Αθλητικά Νέα. Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς, μεταπήδησε στα Σπορ του Βορρά, όπου έμεινε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013. Ανήκει στην «οικογένεια» του PRESSARIS από τον Μάρτιο του 2014. Παράλληλα, από τον Μαιο του 2015 εργάζεται -μέχρι και σήμερα- στην «Arena Press» και τον «Arena FM 89,4».

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us