ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κετσπάγια: «Κρίμα για τον Άρη να είναι στη Β΄ Εθνική – Θα διεκδικήσει την άνοδο»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Άρη ο προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, τονίζοντας πως είναι κρίμα ο σύλλογος να βρίσκεται στη Β΄ Εθνική, ενώ παράλληλα δήλωσε σίγουρος ότι θα διεκδικήσει την επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία.

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο. 

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Είναι κρίμα για τον Άρη που έχει κόσμο και αυτό το γήπεδο να είναι στη Β’ Εθνική. Μακάρι να επιστρέψει. Έχει καλούς παίκτες. Θα διεκδικήσει την άνοδο». Όσο για τη μη έναρξη του πρωταθλήματος; «Μας έχει ήδη ενοχλήσει που δεν ξεκινά το πρωτάθλημα. Κάνεις έναν προγραμματισμό και η αναβολή δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά μας δίνει χρόνο για να προετοιμαστούν καλύτερα οι νέοι παίκτες».

Για την ομάδα του: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας για 60 λεπτά. Οι αλλαγές που έγιναν μας επηρέασαν. Ήταν πάντως καλό για εμάς που ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη. Είναι ευκαιρία αυτά τα φιλικά, τώρα που δεν έχει πρωτάθλημα. Έχουμε παίκτες που περιμένουμε περισσότερα από αυτούς και κάποιους άλλους που χρειάζονται ακόμη δουλειά για να βοηθήσουν περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και μας επηρέασαν».

To Top