ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυρίαρχος ο Άρης, πέρασε… αέρας (0-3) και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν!

Με το…δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο ο Άρης, που πέρασε… αέρας από τη Βέροια, επικρατώντας με 3-0 του Αιγινιακού, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Λούκα Μιλούνοβιτς, που πέτυχε δύο γκολ και σέρβιρε το πρώτο.

Σοβαρός και απόλυτα πειθαρχημένος εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης, εκπληρώνοντας το αρχικό ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από την επίτευξη ενός γρήγορου τέρματος.

Oι “κιτρινόμαυροι” προειδοποίησαν στο 10΄με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μιλούνοβιτς, με τον Τόλλιο να μπλοκάρει. Ο Σέρβος, ιδιαίτερα δραστήριος στο πρώτο μέρος, ήταν ο δημιουργός του γκολ, καθώς μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έδωσε στον Αντώνη Καπνίδη, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Τόλλιο στο 19΄για το 0-1.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, τα πολλά φάουλ μονοπώλησαν με τον Άρη, ωστόσο να φτάνει μία ανάσα από το δεύτερο τέρμα, με τον Ντούνη στο 33΄, το πλασέ του οποίου μετά από πάσα του Ανάκογλου, κόντραρε και ανάγκασε τον Τόλλιο να απομακρύνει θεαματικά σε κόρνερ.

Παρά το νωθρό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης βρήκε στη συνέχεια τα πατήματά του και με τον Λούκα Μιλούνοβιτς να είναι εντυπωσιακός πέτυχε μία ευρεία σε σκορ νίκη.

Ο Σέρβος μετά από εξαιρετική μπαλιά του πολύ δραστήριου Μπαργκάν πέτυχε στο 72΄το 0-2, ενώ στο 83΄μετά από κόρνερ του Τάτου διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έκανε τρία αυτά του Άρη με εξαιρετικό πλασέ στη κίνηση.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Ζγκούρη (81’ Ποσίνκοβιτς), Γκατζολάρι (60’ Κυζιρίδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Πασαλίδης, Γκούρτσας, Φασίδης (64’ Ραγγέλοφ), Πατράλης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας (75′ Παυλίδης), Ανάκογλου, Τάτος, Ντούνης (62’ Μπαργκάν), Μιλούνοβιτς (82′ Αντρέου), Καπνίδης.

 

To Top