ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαραγκός: “Φορούσα τη φανέλα του Άρη στην κερκίδα…”!

Ο Στέλιος Μαραγκός, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Ο ίδιος σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε την συμφωνία του με τους “κιτρινόμαυρους”, δηλώνοντας οπαδός της ομάδας του Άρη, από μικρό παιδί:

“Πρέπει να  είμαι ειλικρινής. Όταν βέβαια σου κολλάνε ταμπέλες για συγκεκριμένη ομάδα, την ακούς. Δεν μπορώ να το κρύψω ότι είμαι Άρης. Εγώ έπαιζα στη Βέροια, στην Κέρκυρα και τα άκουγα για τον Άρη.

Τη φανέλα του Άρη, δεν την έχω φορέσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο . Τη φορούσα μόνο στην κερκίδα.

Αν πω αυτά που πιστεύω θα πουν ότι λαϊκίζω. Για μένα είναι ένα όνειρο. Ακόμα και σε μια δύσκολη περίοδο για τον Άρη. Είχα μια καλύτερη πρόταση αλλά δε συγκρίνεται αυτη η ομάδα με τον Άρη. Είναι μεγάλη ομάδα, ταυτίζεσαι με αυτήν. Είδατε και ο Τάτος. Έφυγε από ομάδες Σούπερ Λιγκ και πήγε στη Γ Εθνική.

Έγιναν κάποια λάθη πέρσι και τώρα δε χρειάζεται μεγάλα λόγια. Ο στόχος είναι η άνοδος και δε χρειάζεται και πανηγύρια όταν το καταφέρουμε

Με τον κύριο Μυροφορίδη γνωριζόμαστε, με τον κύριο Σπανό, όχι, αν και έχω ακούσει τα καλύτερα.

Ο κόσμος είναι ταλαιπωρημένος αλλά περιμένει μια σπίθα για να γυρίσει. Αν η ομάδα πάει όπως πρέπει να πάει, θα γυρίσει κατά χιλιάδες. Πριν λίγα χρόνια έπαιζε με τη Σίτι και την Ατλέτικο και τώρα συζητάμε αν θα ανέβει. Θα τα καταφέρει, δεν το συζητάω. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.  Πρέπει να κάνει ό, τι έκανε η ΑΕΚ. Έχασε ένα μόνο ματς.

Ο Καρυπίδης έχει μάλλον το μαγικό ραβδί και στο τέλος πάντα τα καταφέρνει. Γενικά η κατάσταση είναι δύσκολη στην Ελλάδα.»

To Top